Vocalgoals

Vanuit de juiste actie naar rust

Vocalgoals

Ons nieuwste concept 🎯. Ready, set, Go(als)! Sinds Covid is er groeiende behoefte naar het herstellen van de verbinding met jezelf, je stem en de toekomst! Deze trip is voor de vocalist die vocale en persoonlijke doelen wil verenigen. In een combi van personal en vocal coaching, reflectie, rust en actie! Een masterclass, ochtendmeditaties, vocal skills, personal skills, stilte, lef en creatie. Ze komen allemaal langs. Voeg daar aan toe: heerlijk eten, een uitslaapdag, zon, samenzang, liefde en de bijzondere energie op de berg.

Deze trip is breed inzetbaar bij de zoektocht naar heling, vertrouwen en persoonlijke groei. Speciaal voor (semi)professionele vocalisten die de wisselwerking zien tussen hun privépersoonlijkheid en het artiest-zijn. Alles komt samen in het leven. En alles wordt beter als dat door je heen mag stromen zonder weerstand. Babz coacht universeel, met zo min mogelijk termen, maar spreekt moeiteloos de taal van elke vocalist (CVT, EVT, SLS, Bel Canto, UVS). Zo kan alles desgewenst ‘vertaald’ worden voor een betere informatieverwerking en nóg meer grip.

Datum: 7 t/m 12 september 2022, La Miana
Max. aantal deelnemers: 9 (De groep wordt met zorg samengesteld. Na aanmelding wordt je gebeld en gekeken of je in de groep past.)
Coaching: Babz Verhoeven (vocal coach, RET-coach)
Er wordt gewerkt met pianobegeleiding.

We vliegen voordelig vanaf Eindhoven met Ryan Air. Het is de eerste trip met vijf overnachtingen op de berg. Vocalreset (voorjaar 2023) telt er vier en toch bieden we Vocalgoals dit eerste jaar voor dezelfde prijs aan. Namelijk € 999,- voor ALLES behalve je ticket en transfer. Dus verblijf met volpension, water, koffie, thee, fruit, wijn bij het diner, alle coaching, de intake online vooraf en BTW.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

Tarief voor de Vocalgoals trip

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met volpension bestaande uit:
* ontbijt
* uitgebreide lunch
* Spaans getint driegangen diner met tafelwijn
* heerlijk bergwater, koffie/thee met lekkernijen

Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 21,- p.p.p.n.. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Het bedrag van € 999,- is inclusief alle coaching, de intake vooraf, verblijf op basis van een tweepersoonskamer met volpension én de BTW. Het enige wat niet inclusief is is dus je ticket en de transfer naar de berg. We vliegen voordelig vanuit Eindhoven naar Girona Airport. Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

BoekenReis, verblijf en kosten

3 weeks ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook