Vocalgrip 2024

Techniek to the max!

Vocalgrip 2024

Vocalgrip is de krachtige trip voor gevorderde zangers met honger naar gerichte technische aspecten en verdieping van het ambacht. Werk buiten in de voorjaarszon hard aan uitdagingen in sound, timbre, bereik en stemconditie. Deze trip staat in het teken van veel individuele tijd (privé en in de vorm van masterclasses) om zo efficiënt mogelijk te coachen op je vocal skills. Maak meters op La Miana, samen met Babz, en ga voldaan en met grip naar huis om daar alles toe te passen. Meer grip betekent meer vertrouwen, meer vertrouwen betekent meer plezier en meer plezier betekent een zorgeloze performance.

 Op de laatste avond organiseren we een intiem, akoestisch concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten bij de ondergaande zon.
We werken intensief en genieten daarnaast van de vrije tijd op de berg, zodat alles op zijn plek kan vallen.

Babz coacht universeel, met zo min mogelijk termen, maar spreekt de taal van elke vocalist (CVT, EVT, SLS, Bel Canto, VE, UVS). Zo kan alles desgewenst ‘vertaald’ worden voor een betere informatieverwerking en nóg meer grip.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

4 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

6 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook