Vocalgrip 29 juni – 3 juli

Techniek to the max!

Vocalgrip 29 juni – 3 juli

Vocalgrip is de krachtige trip voor gevorderde zangers met honger naar gerichte technische aspecten en verdieping van het ambacht. Werk buiten in de voorjaarszon hard aan uitdagingen in sound, timbre, bereik en stemconditie. Deze trip staat in het teken van veel individuele tijd (privé en in de vorm van masterclasses) om zo efficiënt mogelijk te coachen op je vocal skills. Maak meters op La Miana, samen met Babz, en ga voldaan en met grip naar huis om daar alles toe te passen. Meer grip betekent meer vertrouwen, meer vertrouwen betekent meer plezier en meer plezier betekent een zorgeloze performance.

 Op de laatste avond organiseren we een intiem, akoestisch concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten bij de ondergaande zon.
We werken intensief en genieten daarnaast van de vrije tijd op de berg, zodat alles op zijn plek kan vallen.

Babz coacht universeel, met zo min mogelijk termen, maar spreekt de taal van elke vocalist (CVT, EVT, SLS, Bel Canto, VE, UVS). Zo kan alles desgewenst ‘vertaald’ worden voor een betere informatieverwerking en nóg meer grip.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook