Vocalgrip

Techniek to the max!

Vocalgrip

Vocalgrip is de kort maar krachtige trip voor gevorderde zangers met honger naar gerichte technische aspecten en verdieping van het ambacht. Werk buiten in de voorjaarszon aan uitdagingen in sound, timbre, bereik en stemconditie. Deze trip staat in het teken van individuele tijd (privé en in de vorm van masterclasses) om zo efficiënt mogelijk te coachen op zangtechniek. Maak meters op La Miana, samen met Babz, en ga voldaan en met grip naar huis om daar alles toe te passen. Meer grip betekent meer vertrouwen, meer vertrouwen betekent meer plezier en meer plezier betekent een zorgeloze performance.

 Op de laatste avond organiseren we een intiem, akoestisch concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten bij de ondergaande zon.

Babz coacht universeel, met zo min mogelijk termen, maar spreekt moeiteloos de taal van elke vocalist (CVT, EVT, SLS, Bel Canto, VE, UVS). Zo kan alles desgewenst ‘vertaald’ worden voor een betere informatieverwerking en nóg meer grip.

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

4 weeks ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook