Vocalgrip 2024

Techniek to the max!

Vocalgrip 2024

Vocalgrip is de krachtige trip voor gevorderde zangers met honger naar gerichte technische aspecten en verdieping van het ambacht. Werk buiten in de voorjaarszon hard aan uitdagingen in sound, timbre, bereik en stemconditie. Deze trip staat in het teken van veel individuele tijd (privé en in de vorm van masterclasses) om zo efficiënt mogelijk te coachen op je vocal skills. Maak meters op La Miana, samen met Babz, en ga voldaan en met grip naar huis om daar alles toe te passen. Meer grip betekent meer vertrouwen, meer vertrouwen betekent meer plezier en meer plezier betekent een zorgeloze performance.

 Op de laatste avond organiseren we een intiem, akoestisch concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten bij de ondergaande zon.
We werken intensief en genieten daarnaast van de vrije tijd op de berg, zodat alles op zijn plek kan vallen.

Babz coacht universeel, met zo min mogelijk termen, maar spreekt de taal van elke vocalist (CVT, EVT, SLS, Bel Canto, VE, UVS). Zo kan alles desgewenst ‘vertaald’ worden voor een betere informatieverwerking en nóg meer grip.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook