Vocalreset® op La Miana

the best of loes & babz

Vocalreset® op La Miana

Vocalreset® is hét antwoord voor zangers en stemprofessionals die zich incompleet, onrustig of onzeker voelen. Een origineel, compleet en uniek concept ontwikkeld door Vocalized en Loes Selten, instituut voor stem en keel. Vocalreset® is een high-end trip voor vocalisten en artiesten. Deze trip geeft je 6 dagen aaneengesloten inzichten hoe je mind je stem en stemgebruik beïnvloedt. We vragen om kwetsbaarheid én lef.

De groep wordt met veel zorg, discretie en integriteit samengesteld. Babz en Loes hosten dit avontuur met alle kennis en liefde voor de stem én het leven. Loes haar inzicht als logopedist, MFL-docent en Cranio Sacraaltherapeut houdt je veilig in het huidige moment. Babz analyseert en ondersteunt alles wat zich aandient. Met haar getrainde oor en oog daagt ze je uit om jezelf over te geven aan wat is. Daar ga je niet alleen een stuk lekkerder door zingen, het maakt ook een einde aan de angst die je kunt voelen als gevolg van ontstane onzekerheid.

Na een uitgebreide individuele intake wordt een persoonlijk, functioneel plan gemaakt opgebouwd uit de volgende onderdelen:
* coaching op stem, zingen en spreken
* bewustwording van gedachten- en gedragspatronen
* manuele facilitatie van de larynx (het rekken van functionele spieren rondom het strottenhoofd, een medische handeling)
* craniosacrale therapie (herstelt de verbinding met het lichaam)
* functionele, persoonlijke aandacht gebaseerd op je denkpatronen

Lees hier reacties van vocalisten die je voorgingen. Ga mee als je:
•    De status van je stem onder ogen wil zien
•    Een kundige analyse van je stemkwaliteit wil en een effectieve ingang tot verbetering
•    Minder wil denken tijdens het zingen vanuit verbinding met je lijf
•    Techniek en/of flexibiliteit wil onderhouden/uitbreiden in een veilige omgeving

Volgende trip: 27 augustus t/m 1 september 2023
De groep wordt vanaf heden samengesteld. Wil je mee, laat het ons dan z.s.m. weten.

Tot 1 maart ontvang je € 100,- korting bij volledige aanmelding/betaling.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip
Terug naar Vocaltrips

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook