Vocalreset® op La Miana

voorjaar 2023

Vocalreset® op La Miana

Vocalreset® is hét antwoord voor zangers en stemprofessionals die zich incompleet, onrustig of onzeker voelen. Een origineel, compleet en uniek concept ontwikkeld door Vocalized en Loes Selten, instituut voor stem en keel. Vocalreset® is een high-end trip voor vocalisten en artiesten. Deze trip geeft inzichten hoe je mind je stem en stemgebruik beïnvloedt. We vragen om kwetsbaarheid én lef.

De groep wordt met veel zorg, discretie en integriteit samengesteld door Babz en bestaat uit minimaal 8 en maximaal 14 personen. Babz en Loes hosten dit avontuur. Met Loes haar inzicht en kennis als logopedist, MFL-docent, Cranio Sacraaltherapeut en niet in de laatste plaats als mens durft Babz alles aan te gaan wat jij vocaal of persoonlijk wenst. Na een uitgebreide individuele intake wordt een persoonlijk, functioneel plan gemaakt opgebouwd uit de volgende onderdelen:
* coaching op stem, zingen en spreken
* bewustwording van gedachten- en gedragspatronen
* manuele facilitatie van de larynx (het rekken van functionele spieren rondom het strottenhoofd, een medische handeling)
* craniosacrale therapie (herstelt de verbinding met het lichaam)
* functionele, persoonlijke aandacht

Lees hier reacties van vocalisten die je voorgingen. Ga mee als je:
•    De status van je stem onder ogen wil zien
•    Een kundige analyse van je stemkwaliteit wil en een effectieve behandeling of ingang tot verbetering
•    Minder wil denken tijdens het zingen vanuit verbinding met je lijf
•    Techniek en/of flexibiliteit wil onderhouden/uitbreiden in een veilige omgeving

Volgende trip: voorjaar 2023, datum t.b.a.
De groep wordt vanaf heden samengesteld. Wil je mee, laat het ons dan z.s.m. weten.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip
Terug naar Vocaltrips

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook