Vocalreset® op Tribu del Alma

the best of babz & loes

Vocalreset® op Tribu del Alma

Vocalreset® is hét antwoord voor zangers en stemprofessionals die zich incompleet, onrustig of onzeker voelen. Een origineel, compleet en uniek concept ontwikkeld door Vocalized en Loes Selten, instituut voor stem en keel. Vocalreset® is een high-end trip voor vocalisten en artiesten. Deze trip geeft je 6 dagen aaneengesloten inzichten hoe je mind je stem en stemgebruik beïnvloedt. We vragen om kwetsbaarheid én lef.

De groep wordt met veel zorg, discretie en integriteit samengesteld door Babz. Babz en Loes hosten dit avontuur met alle kennis en liefde voor de stem én het leven. Loes haar inzicht als logopedist, MFL-docent en Cranio Sacraaltherapeut houdt je veilig in het huidige moment. Babz analyseert en ondersteunt alles wat zich aandient. Met haar getrainde oor en oog daagt ze je uit om jezelf over te geven aan wat is. Daar ga je niet alleen een stuk lekkerder door zingen, het maakt ook een einde aan de angst die je kunt voelen als gevolg van ontstane onzekerheid. Samen transformeren zij een mogelijke oplossing naar een verlossing.

Na een individuele intake wordt een persoonlijk, functioneel plan gemaakt opgebouwd uit de volgende onderdelen:
* coaching op stem, zingen en spreken
* bewustwording van gedachten- en gedragspatronen, energie management middels nei (neuro emotionele integratie)
* manuele facilitatie van de larynx (het rekken van functionele spieren rondom het strottenhoofd, een medische handeling)
* craniosacrale therapie (herstelt de verbinding met het lichaam)
* functionele, persoonlijke aandacht gebaseerd op je denkpatronen

Deze trip vindt plaats op Tribu del Alma in het zuiden van Spanje. Warmte, gelijkgestemden, herkenning en de liefde voor het vak. Dat is wat ons daar verbindt. Geniet van het uitdagende en uitgebalanceerde programma, een volpension, de rust en je groei op deze unieke plek.

Lees hier reacties van vocalisten die je voorgingen. Ga mee als je:
•    De status van je stem onder ogen wil zien
•    Een kundige analyse van je stemkwaliteit wil en een effectieve ingang tot verbetering
•    Minder wil denken tijdens het zingen vanuit verbinding met je lijf
•    Techniek en/of flexibiliteit wil onderhouden/uitbreiden in een veilige omgeving
•    Dit leest en gewoon weet, voelt of beseft: ik moet hier bij zijn!

Volgende trip: 16 september t/m 21 september 2024
De groep wordt vanaf heden samengesteld. Wil je mee, laat het ons dan z.s.m. weten. Niveau: (semi) prof. Heb je vragen app of bel dan met Babz: 06 48799546.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector. Neem contact met ons op voor je een aanvraag doet zodat we je zo goed mogelijk kunnen informeren.

Boek deze vocaltrip
Terug naar Vocaltrips

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException