De historie van Vocalized

De historie van Vocalized

Babz Verhoeven startte in 1995 met het geven van zanglessen onder de naam Stemwerk. Wat begon in de huiskamer van de boerderij van haar ouders groeide uit tot een toonaangevend zanginstituut in het landelijk groen. Sinds oktober 2006 voert ze de naam Vocalized ruimte voor je stem. Tot voor kort was er een kleurrijk en veelzijdig team van coaches werkzaam: het VocalTeam. In de laatste vorm was dat met Tom Wesselink en Pleun van Dieren. Daarvoor met Sanne Christensen, Neeltje van Doore, Judith Vugts, Nienke Paardekoper en Robin van Beek.

Vocalized is een plek die verbindt, inspireert en uitdaagt. Podiumkunst, persoonlijke groei, authenticiteit, veiligheid en bewustzijn. Dat zijn haar pijlers. De vocalisten fungeren als ambassadeur van de werkwijze. Uit heel Nederland (en soms daarbuiten) weten zangers de weg naar De Mortel te vinden. Het rustgevende geblaat van schapen, gezang van vogels en een smakelijk kopje koffie maken het geheel compleet. Bands die er repeteren, singer songwriters die er schrijven, gesprekken die spontaan ontstaan in de entree en de borrels na een Huiskamerconcert zorgen voor een huiselijke, ontspannen sfeer. Je voelt je thuis, en dan voel je je goed. Daar is nog nooit iemand slechter door gaan zingen. Bij Vocalized word je in principe altijd begeleid op piano. Om muziek te maken. Om af te stemmen op je bereik, tempo en stijl. We leren je onderzoek naar een liedje te doen. We stimuleren het uit het hoofd zingen. Je formuleert zelf je doel en bereidt je voor. Motivatie en ambitie om in een veilige omgeving je grenzen te verleggen.

Het gebouw herbergt naast Vocalized nog de dependance van Loes Selten (logopedie), en het bedrijf Twan van Hoof Idee en Vorm (concept en creatie). Een collectieve, onsaaie plek die bruist door alles wat gehoord en gezien mag worden.

2 weeks ago

Vocalized
Mijn agenda voor vocal coaching is helemaal VOL tot begin juli. Het is ontzettend hard gegaan de laatste weken en ik dank iedereen voor het vertrouwen in mij. Vanaf half juli is de website up to date. Voor vocal emergency mag je altijd appen. Vergeet je aanvraag bij de PPO niet voor aankomend seizoen en laat weten als je een offerte nodig hebt. Voor Vocalreset trip 2024 zijn nog enkele plekken beschikbaar. Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vocalized
Loes chapter 3.9Je ziet er niks van! Gefeliciteerd 💕Vier het leven #birthdaybash #cava #hoerainoverdrive Loes Selten Babz Verhoeven Loes Selten ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook