Het VocalTeam

Veelzijdig, origineel en kleurrijk

Het VocalTeam

Vocalized gelooft in de kracht van samenwerking, uitwisseling en humor.
Unieke inspirerende coaches die elkaar versterken en samen het beste uit jou als vocalist willen halen. Het VocalTeam investeert meerdere keren per jaar in een TeamTraining om elkaar scherp te houden en er is geregeld overleg over de voortgang van leerlingen.

Ook bieden we training in solfège en muziektheorie aan. Onmisbaar als je auditie wilt doen voor een muziekvakopleiding als de Rockacademie of het Conservatorium. En als je dan toch achter die piano zit kan het VocalTeam je ook meteen de basisuitleg over akkoorden geven, zodat je jezelf leert begeleiden. Zo wordt je niet alleen een betere vocalist maar leer je ook denken als een muzikant.

Inmiddels weten ook steeds meer collega vocal coaches en zangdocenten het VocalTeam te vinden voor ondersteuning en inspiratie op het gebied van vocal coaching en het onderhouden van hun eigen zangskills. We pleiten in en rondom de coaching voor transparantie, gelijkwaardigheid en de nodige discretie. Want of je nu beginnend of vergevorderd vocalist bent, zonder veilige omgeving kun je jezelf niet ontwikkelen.

We zijn nog elke dag blij met onze veelzijdige coaches en stellen ze met plezier nader aan je voor: