Babz als coach op locatie

Babz als coach op locatie

Wil je nét even beter voor de dag komen in de studio of tijdens een show? Dan is er ook de mogelijkheid om Babz op locatie te boeken, eventueel met pianist. Het kan zinvol zijn om je in actie te zien. Speel je bijvoorbeeld ook piano of gitaar in je band, of spring je als een dolle rond tijdens de derde set, dan nemen we dat allemaal mee om je zo breed mogelijk te coachen. Als artiest, en niet alleen als vocalist. Daarnaast kunnen we microfoontechniek, samenspel en andere facetten meenemen en evalueren.

Een dag of een dagdeel. De werkdag wordt in overleg samengesteld. Wat is er nodig? Een gezamenlijk blok over specifieke zangtechniek, improvisatie, ad libs of variatie? Of ligt de nadruk op individuele tijd voor de groep in masterclass vorm? Zodat iedereen de processen van elkaar ook meekrijgt. Feedback en dynamiek vanuit de groep verbindt en verstevigt.

In de studio kan vermoeidheid zorgen voor een ‘onvast’ gevoel in je strot. Babz houdt je fit, geeft je frisse input, bewaakt je uitspraak relativeert prestatiedruk met haar humor en presence.

Coaching op locatie is altijd onderhevig aan reis- en verblijfskosten.

2 days ago

Vocalized
Vrijdag ontving ik dit gezelschap voor een masterclass. Dit keer lag het accent op het verschil tussen angst en (spier)spanning. Diep gegaan, maar zoals je ziet was er ook tijd voor lol. ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook