Babz als coach op locatie

Babz als coach op locatie

Wil je nét even beter voor de dag komen in de studio of tijdens een show? Dan is er ook de mogelijkheid om Babz op locatie te boeken, eventueel met pianist. Het kan zinvol zijn om je in actie te zien. Speel je bijvoorbeeld ook piano of gitaar in je band, of spring je als een dolle rond tijdens de derde set, dan nemen we dat allemaal mee om je zo breed mogelijk te coachen. Als artiest, en niet alleen als vocalist. Daarnaast kunnen we microfoontechniek, samenspel en andere facetten meenemen en evalueren.

Een dag of een dagdeel. De werkdag wordt in overleg samengesteld. Wat is er nodig? Een gezamenlijk blok over specifieke zangtechniek, improvisatie, ad libs of variatie? Of ligt de nadruk op individuele tijd voor de groep in masterclass vorm? Zodat iedereen de processen van elkaar ook meekrijgt. Feedback en dynamiek vanuit de groep verbindt en verstevigt.

In de studio kan vermoeidheid zorgen voor een ‘onvast’ gevoel in je strot. Babz houdt je fit, geeft je frisse input, bewaakt je uitspraak relativeert prestatiedruk met haar humor en presence.

Coaching op locatie is altijd onderhevig aan reis- en verblijfskosten.

1 month ago

Vocalized
Intern opruimen, je stem ontspannen en vrij, rust en ruimte ervaren en mee naar huis nemen vanaf die prachtige berg. Voor zangers die nieuwsgierig zijn naar makkelijker zingen en makkelijker leven. Heerlijk eten, zonneschijn, zwemmen in bronwater, op deze life changing vocal trip zoals zovelen verklaarden. Heb je recht op PPO subsidie? Dat kan. Contact me vooraf even.Heb je vragen dan weet je me te vinden. #vocaltrip #lamiana #vocalized #shift✨️⛰️🏝☀️🎁🥂 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Morgen zijn we uitgenodigd om een masterclass te geven op het Universal Voice Symposium in Amsterdam over de Vocalreset® visie. Hier onze teaser. We kijken er naar uit. Graag tot morgen!Loes Selten en Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook