Babz als coach op locatie

Babz als coach op locatie

Wil je nét even beter voor de dag komen in de studio of tijdens een show? Dan is er ook de mogelijkheid om Babz op locatie te boeken, eventueel met pianist. Het kan zinvol zijn om je in actie te zien. Speel je bijvoorbeeld ook piano of gitaar in je band, of spring je als een dolle rond tijdens de derde set, dan nemen we dat allemaal mee om je zo breed mogelijk te coachen. Als artiest, en niet alleen als vocalist. Daarnaast kunnen we microfoontechniek, samenspel en andere facetten meenemen en evalueren.

Een dag of een dagdeel. De werkdag wordt in overleg samengesteld. Wat is er nodig? Een gezamenlijk blok over specifieke zangtechniek, improvisatie, ad libs of variatie? Of ligt de nadruk op individuele tijd voor de groep in masterclass vorm? Zodat iedereen de processen van elkaar ook meekrijgt. Feedback en dynamiek vanuit de groep verbindt en verstevigt.

In de studio kan vermoeidheid zorgen voor een ‘onvast’ gevoel in je strot. Babz houdt je fit, geeft je frisse input, bewaakt je uitspraak relativeert prestatiedruk met haar humor en presence.

Coaching op locatie is altijd onderhevig aan reis- en verblijfskosten.

11 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook