Tribu del Alma Andalusië

ongekende schoonheid en kalmte

Tribu del Alma Andalusië

Op het enorme erf van Tribu del Alma in Zuid-Spanje voel je je direct thuis. Ruimte, energie, uitwisseling en creatie komen hier samen. Een plek die iets doet met iedereen die haar bezoekt. De sfeer is uniek en authentiek. De natuur voedt je direct. De trilling is er hoog. De verbinding met de aarde, en dus met jezelf, is immens.

Strek je uit op het grasveld, luier aan het zwembad, schrijf je liedje bij het open raam van je kamer, voer dat fascinerende gesprek wat er ineens was… Gastvrijheid. Zachtheid, maar ook actie. Tribu del Alma haalt het beste in je naar boven. Ook als je daar niet op zit te wachten. Je bent een met de natuur, met alles wat is en alles wat er niet is. Het is een belevenis.

Deze plek is na het afscheid van ons geliefde La Miana onze nieuwe basis voor de Arena Masterclass die inmiddels ook in Nederland haar intrede heeft gedaan. Zingen en verdiepen op deze locatie is onbeschrijflijk indrukwekkend en verfrissend. Processen worden verdiept en versneld of juist vertraagd. 

Breng je wandelschoenen mee want Ray Klaassen nodigt je uit voor een hike in de vallei. Zoek je liever de afzondering op dan vind je vast een plekje op dit uitgestrekte perceel. Een ongelooflijke inspiratie en een cocktail voor je zintuigen. De culinaire kunsten van Annemieke Klaassen zijn niet te versmaden. De liefde en de creativiteit is te proeven.

Word, op deze plek, opnieuw verliefd op je stem en op het leven!

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException