Tips voor professionals

Tips voor professionals

Investeren in je vak, in jezelf, dat gaat vanzelf. Want je hebt wat te doen. Je bent niet voor niets kunstenaar geworden. Het is goed te weten dat er diverse hulp geboden wordt in Nederland als het gaat om studie, verdieping en training. Zo zijn er diverse subsidies mogelijk die je jaarlijks aan kunt vragen. Zo krijg je een significant deel van je opleiding vergoed en brengt het je geen belastingnadeel.

Belangrijk is dat je je goed inleest bij een aanvraag om teleurstelling te voorkomen. Zo wordt BTW bijvoorbeeld vaak niet meegenomen maar dit kan per subsidieregeling verschillen. Soms heb je een offerte nodig van ons. We verstrekken dit graag. Wellicht heb je voldoende aan deze pagina.

Heb je interesse in een vocaltrip naar Spanje, een Arena Masterclass of andere coaching naast privé – coaching, specificeer dit dan in de mail. Aangezien in het geval van een trip niet de totale som wordt vergoed kunnen we hier samen een goede constructie voor maken die past, sluitend is en eerlijk. I.v.m. administratieve werkzaamheden bij het opstellen van een prijsopgave en de administratie nadien, ontvang je een betaalverzoek van € 40,-.

Niet elke zzp’er is BTW-plichtig. Vocalized is erkend en geregistreerd als beroepsonderwijs en derhalve in staat om BTW-vrijgesteld te werken. Hier zijn voorwaarden en extra administratieve werkzaamheden aan verbonden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

4 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

6 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook