Tips voor professionals

Tips voor professionals

Investeren in je vak, in jezelf, dat gaat vanzelf. Want je hebt wat te doen. Je bent niet voor niets kunstenaar geworden. Het is goed te weten dat er diverse hulp geboden wordt in Nederland als het gaat om studie, verdieping en training. Zo zijn er diverse subsidies mogelijk die je jaarlijks aan kunt vragen. Zo krijg je een significant deel van je opleiding vergoed en brengt het je geen belastingnadeel.

Belangrijk is dat je je goed inleest bij een aanvraag om teleurstelling te voorkomen. Zo wordt BTW bijvoorbeeld vaak niet meegenomen maar dit kan per subsidieregeling verschillen. Soms heb je een offerte nodig van ons. We verstrekken dit graag. Wellicht heb je voldoende aan deze pagina.

Heb je interesse in een vocaltrip naar Spanje, Masterclass (op locatie) of andere coaching naast privé – coaching, specificeer dit dan in de mail. Aangezien in het geval van een trip niet de totale som wordt vergoed kunnen we hier samen een goede constructie voor maken die past, sluitend is en eerlijk.

Niet elke zzp’er is BTW-plichtig. Vocalized is erkend en geregistreerd als beroepsonderwijs en derhalve in staat om BTW-vrijgesteld te werken. Hier zijn voorwaarden en extra administratieve werkzaamheden aan verbonden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

PPO subsidie aanvragen

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook