Tips voor professionals

Tips voor professionals

Investeren in je vak, in jezelf, dat gaat vanzelf. Want je hebt wat te doen. Je bent niet voor niets kunstenaar geworden. Het is goed te weten dat er diverse hulp geboden wordt in Nederland als het gaat om studie, verdieping en training. Zo zijn er diverse subsidies mogelijk die je jaarlijks aan kunt vragen. Zo krijg je een significant deel van je opleiding vergoed en brengt het je geen belastingnadeel.

Belangrijk is dat je je goed inleest bij een aanvraag om teleurstelling te voorkomen. Zo wordt BTW bijvoorbeeld vaak niet meegenomen maar dit kan per subsidieregeling verschillen. Soms heb je een offerte nodig van ons. We verstrekken dit graag. Wellicht heb je voldoende aan deze pagina.

Heb je interesse in een vocaltrip naar Spanje, Masterclass (op locatie) of andere coaching naast privé – coaching, specificeer dit dan in de mail. Aangezien in het geval van een trip niet de totale som wordt vergoed kunnen we hier samen een goede constructie voor maken die past, sluitend is en eerlijk.

Niet elke zzp’er is BTW-plichtig. Vocalized is erkend en geregistreerd als beroepsonderwijs en derhalve in staat om BTW-vrijgesteld te werken. Hier zijn voorwaarden en extra administratieve werkzaamheden aan verbonden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

PPO subsidie aanvragen

12 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook