Tips voor professionals

Tips voor professionals

Investeren in je vak, in jezelf, dat gaat vanzelf. Want je hebt wat te doen. Je bent niet voor niets kunstenaar geworden. Het is goed te weten dat er diverse hulp geboden wordt in Nederland als het gaat om studie, verdieping en training. Zo zijn er diverse subsidies mogelijk die je jaarlijks aan kunt vragen. Zo krijg je een significant deel van je opleiding vergoed en brengt het je geen belastingnadeel.

Belangrijk is dat je je goed inleest bij een aanvraag om teleurstelling te voorkomen. Zo wordt BTW bijvoorbeeld vaak niet meegenomen maar dit kan per subsidieregeling verschillen. Soms heb je een offerte nodig van ons. We verstrekken dit graag. Wellicht heb je voldoende aan deze pagina.

Heb je interesse in een vocaltrip naar Spanje, Masterclass (op locatie) of andere coaching naast privé – coaching, specificeer dit dan in de mail. Aangezien in het geval van een trip niet de totale som wordt vergoed kunnen we hier samen een goede constructie voor maken die past, sluitend is en eerlijk.

Niet elke zzp’er is BTW-plichtig. Vocalized is erkend en geregistreerd als beroepsonderwijs en derhalve in staat om BTW-vrijgesteld te werken. Hier zijn voorwaarden en extra administratieve werkzaamheden aan verbonden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

PPO subsidie aanvragen

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException