BOOS op TVOH

BOOS op TVOH

21 jan 2022
Als een functionele werkrelatie verandert in een onnatuurlijke situatie wordt het ongelijkwaardig en dus onveilig. Hard gewerkt voor deze kans wil je niet teleurstellen en ga je gretig aan de slag om gestelde doelen te bereiken. Een wolf in schaapskleren is nauwelijks te herkennen.
De naam Blind Auditions dekt de lading voor afgewende ogen en blind vertrouwen. Als men moedwillig en met voorbedachten rade een ander afzondert, onder druk zet en chanteert dan is dat een teken van behoefte aan controle. Herhaling duidt op genot en dat maakt het des te zieker. Dan verspeelt iemand het recht op een tweede kans.
Veiligheid gaat gepaard met transparantie en duidelijke kaders. Als er geen verantwoordelijkheid wordt genomen voor gedragspatronen is er sprake van een geheim. Geheimen zorgen slechts voor verliezers. Macht, afpersing en onderdrukking zorgen voor angst, doorlopende alertheid en machteloosheid. Geheimen hollen je uit vanbinnen. Schuld, schaamte en angst om niet geloofd te worden leiden tot monddoodheid. Je bevriest en zal nooit vertellen hoe dom je was om erin te trappen. Want dan hoef je niemand lastig te vallen met je naïviteit.
Veiligheid is het allergrootste goed.
Gebrek aan respect kun je niet weglachen of bagatelliseren. Voorkomen is beter dan genezen. Maar wat als genezen geen optie is?

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook