BOOS op TVOH

BOOS op TVOH

21 jan 2022
Als een functionele werkrelatie verandert in een onnatuurlijke situatie wordt het ongelijkwaardig en dus onveilig. Hard gewerkt voor deze kans wil je niet teleurstellen en ga je gretig aan de slag om gestelde doelen te bereiken. Een wolf in schaapskleren is nauwelijks te herkennen.
De naam Blind Auditions dekt de lading voor afgewende ogen en blind vertrouwen. Als men moedwillig en met voorbedachten rade een ander afzondert, onder druk zet en chanteert dan is dat een teken van behoefte aan controle. Herhaling duidt op genot en dat maakt het des te zieker. Dan verspeelt iemand het recht op een tweede kans.
Veiligheid gaat gepaard met transparantie en duidelijke kaders. Als er geen verantwoordelijkheid wordt genomen voor gedragspatronen is er sprake van een geheim. Geheimen zorgen slechts voor verliezers. Macht, afpersing en onderdrukking zorgen voor angst, doorlopende alertheid en machteloosheid. Geheimen hollen je uit vanbinnen. Schuld, schaamte en angst om niet geloofd te worden leiden tot monddoodheid. Je bevriest en zal nooit vertellen hoe dom je was om erin te trappen. Want dan hoef je niemand lastig te vallen met je naïviteit.
Veiligheid is het allergrootste goed.
Gebrek aan respect kun je niet weglachen of bagatelliseren. Voorkomen is beter dan genezen. Maar wat als genezen geen optie is?

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException