Lieve zanger(es)

Lieve zanger(es)

Na 14 jaar heb ik afscheid genomen van het VocalTeam. Dat team was altijd mijn droom. Collega’s met dezelfde visie, intervisie, samen trainen en zo nog meer leren. Een onvergetelijke periode vol mooie en soms ook pittige momenten. Ik ben iedereen ontzettend dankbaar die samen met mij Vocalized gebouwd heeft tot het merk wat we nu zijn, en voor de hechte vriendschap die in de loop van de tijd is ontstaan.

Tijd voor een nieuwe fase. Solo. Tijd om nog beter in kaart te brengen wat ik te doen heb en waar mijn onderscheidende kracht ligt. Vocal coach en/of zangdocent is immers een vrij beroep en de markt in Nederland is groot.

Ik hou van hard werken, en van uitwisseling op de juiste laag met artiesten, zangers, singer songwriters en getalenteerde amateurs. Ik verkoop geen vocal coaching. Ik verkoop bewustzijn. Ik wil zangers coachen die actief werken aan hun doel in het werkveld. Zoveel hebben talent, willen groeien en hebben iets te melden. Slechts enkelen dóen het ook. 99% overgave is geen overgave. Ik ga voor 100%. Dat is de doelgroep.

Ik sta voor veiligheid, discretie, humor en intuïtie. Voor kennis van het zenuwstelsel en het brein wat aanstuurt hoe we leren én afleren. Ik ben gespecialiseerd in stemklachten, verbinding en analyse. Niet in de laatste plaats sta ik voor humor en ervaring.

Zingen is ambacht. Het is iets natuurlijks. Daarom werk ik het liefst termenvrij, maar spreek desgewenst jouw taal (methodieken). Ik begeleid op piano zodat een liedje muziek blijft. En ik heb de allerbeste logopediste in huis, met wie ik Vocalreset® ontwikkelde. Samen met Loes kan ik bijna alles.

Ambitie = mooi.
Ambitie + Actie = Vocalized.
Tot snel?

Babz

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook