Hoor ik je snel?

Lieve zanger(es),

Ik hou van hard werken, en van uitwisseling op de juiste laag met artiesten, zangers, singer songwriters en getalenteerde amateurs. Ik verkoop geen vocal coaching. Ik verkoop bewustzijn. Ik wil zangers coachen die actief werken aan hun doel in het werkveld. Zoveel hebben talent, willen groeien en hebben iets te melden. Slechts enkelen dóen het ook. 99% overgave is geen overgave. Push.the.button.

Ik sta voor veiligheid, discretie, humor en intuïtie. Voor kennis van het zenuwstelsel en het brein wat aanstuurt hoe we leren én afleren. Ik ben gespecialiseerd in stemklachten, verbinding en analyse. Niet in de laatste plaats sta ik voor ervaring en eerlijkheid.

Zingen is ambacht. Het is iets natuurlijks. Daarom werk ik het liefst termenvrij, maar spreek desgewenst jouw taal (alle methodieken). Ik begeleid op piano zodat een liedje muziek blijft. En ik heb de allerbeste logopediste in huis, met wie ik Vocalreset® ontwikkelde. Een visie gebaseerd op verantwoordelijkheid, gezondheid en veiligheid.

Wil je meer over mij weten dan lees je het hier.
Via dit menu vind je alle opties gecategoriseerd bij elkaar.

Hoor ik je snel?
💜 Babz.

2 weeks ago

Vocalized
Mijn agenda voor vocal coaching is helemaal VOL tot begin juli. Het is ontzettend hard gegaan de laatste weken en ik dank iedereen voor het vertrouwen in mij. Vanaf half juli is de website up to date. Voor vocal emergency mag je altijd appen. Vergeet je aanvraag bij de PPO niet voor aankomend seizoen en laat weten als je een offerte nodig hebt. Voor Vocalreset trip 2024 zijn nog enkele plekken beschikbaar. Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vocalized
Loes chapter 3.9Je ziet er niks van! Gefeliciteerd 💕Vier het leven #birthdaybash #cava #hoerainoverdrive Loes Selten Babz Verhoeven Loes Selten ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook