Hoor ik je snel?

Lieve zanger(es),

Ik hou van hard werken, en van uitwisseling op de juiste laag met artiesten, zangers, singer songwriters en getalenteerde amateurs. Ik verkoop geen vocal coaching. Ik verkoop bewustzijn. Ik wil zangers coachen die actief werken aan hun doel in het werkveld. Zoveel hebben talent, willen groeien en hebben iets te melden. Slechts enkelen dóen het ook. 99% overgave is geen overgave. Push.the.button.

Ik sta voor veiligheid, discretie, humor en intuïtie. Voor kennis van het zenuwstelsel en het brein wat aanstuurt hoe we leren én afleren. Ik ben gespecialiseerd in stemklachten, verbinding en analyse. Niet in de laatste plaats sta ik voor ervaring en eerlijkheid.

Zingen is ambacht. Het is iets natuurlijks. Daarom werk ik het liefst termenvrij, maar spreek desgewenst jouw taal (alle methodieken). Ik begeleid op piano zodat een liedje muziek blijft. En ik heb de allerbeste logopediste in huis, met wie ik Vocalreset® ontwikkelde. Een visie gebaseerd op verantwoordelijkheid, gezondheid en veiligheid.

Wil je meer over mij weten dan lees je het hier.
Via dit menu vind je alle opties gecategoriseerd bij elkaar.

Hoor ik je snel?
💜 Babz.

1 month ago

Vocalized
Intern opruimen, je stem ontspannen en vrij, rust en ruimte ervaren en mee naar huis nemen vanaf die prachtige berg. Voor zangers die nieuwsgierig zijn naar makkelijker zingen en makkelijker leven. Heerlijk eten, zonneschijn, zwemmen in bronwater, op deze life changing vocal trip zoals zovelen verklaarden. Heb je recht op PPO subsidie? Dat kan. Contact me vooraf even.Heb je vragen dan weet je me te vinden. #vocaltrip #lamiana #vocalized #shift✨️⛰️🏝☀️🎁🥂 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Morgen zijn we uitgenodigd om een masterclass te geven op het Universal Voice Symposium in Amsterdam over de Vocalreset® visie. Hier onze teaser. We kijken er naar uit. Graag tot morgen!Loes Selten en Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook