Hoor ik je snel?

Lieve zanger(es),

Ik hou van hard werken, en van uitwisseling op de juiste laag met artiesten, zangers, singer songwriters en getalenteerde amateurs. Ik verkoop geen vocal coaching. Ik verkoop bewustzijn. Ik wil zangers coachen die actief werken aan hun doel in het werkveld. Zoveel hebben talent, willen groeien en hebben iets te melden. Slechts enkelen dóen het ook. 99% overgave is geen overgave. Push.the.button.

Ik sta voor veiligheid, discretie, humor en intuïtie. Voor kennis van het zenuwstelsel en het brein wat aanstuurt hoe we leren én afleren. Ik ben gespecialiseerd in stemklachten, verbinding en analyse. Niet in de laatste plaats sta ik voor ervaring en eerlijkheid.

Zingen is ambacht. Het is iets natuurlijks. Daarom werk ik het liefst termenvrij, maar spreek desgewenst jouw taal (alle methodieken). Ik begeleid op piano zodat een liedje muziek blijft. En ik heb de allerbeste logopediste in huis, met wie ik Vocalreset® ontwikkelde. Een visie gebaseerd op verantwoordelijkheid, gezondheid en veiligheid.

Wil je meer over mij weten dan lees je het hier.
Via dit menu vind je alle opties gecategoriseerd bij elkaar.

Hoor ik je snel?
💜 Babz.

6 days ago

Vocalized
Ik kijk hier zo naar uit... mijn nieuwe programma voor performers, artiesten en vocalisten die hun sensitiviteit functioneel willen kunnen inzetten. Zodat het voor hen werkt. Completer dan ooit. www.vocalized.nl/the-vocal-shift/ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

4 months ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #nei #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook