Loes Selten

logopedist

Loes Selten

Loes is logopedist in hart en nieren, gespecialiseerd in stem en keel. Een levenslange fascinatie voor stem, liefde voor zang en muziek en een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar vakkennis leverde haar een haarscherp analytisch gehoor op. De combinatie van haar gehoor en ervaring in MFL (manuele facilitatie van de larynx ofwel het vrijmaken van het strottenhoofd) waren voor veel bekende en onbekende zangers al het begin van het einde van (onbegrijpelijke) klachten. Loes gaat net een stap verder vanuit het vertrouwen in haar ambacht.

Ze runt met een bevlogen team haar vermaarde praktijk in Arnhem: Loes Selten instituut voor stem en keel. De dependance is gevestigd bij Vocalized, waar Loes zelf werkzaam is. Het is fantastisch voor mij om zangers direct te kunnen doorverwijzen naar de expertise van logopedie, in een visie die aansluit bij die van mij: veiligheid, discretie en functionele behandelingen met concrete doelen. Indien gewenst kan Loes meeluisteren in je sessie. En we doen ook ons best voor je om een combi-afspraak te maken.

Ik hoor nog te vaak dat zangers jarenlang wekelijks logopedie volgen. Efficiënte, functionele logopedie moet binnen een paar behandelingen al verlichting en resultaat bieden. En het is belangrijk dat je een logopedist met specialisatie stem te pakken hebt. Dit is nog lang niet voor iedereen duidelijk is gebleken.

Heb je hier vragen over, stel ze dan gerust via de contactpagina.

Hier lees je meer over Loes en haar team.
Hier lees je meer over een sessie met Loes en Babz samen.