Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemeen & Planning

De planning staat online op de website. De inloggegevens voor het Vocalized account met de planning worden per e-mail verzonden in de welkomstmail naar iedereen die is ingeroosterd. Incidentele kleine wijzigingen in de lestijd worden via ons systeem kenbaar gemaakt. De vocalist heeft de verantwoordelijkheid om voor elke sessie tijdig de planning te checken.

Lesgeld en BTW

Vocalized hanteert 21% BTW bij 21 jaar of ouder. Dit geldt voor alle lesvormen. Vocalisten jonger dan 21 jaar noemen we Junior. Iemand van 21 tot 26 jaar valt voor de iVocal varianten in het voordelige Studententarief. Het Studententarief is niet van toepassing op andere lesvormen.

Betaling

Betaalverplichting
Op alle lesvormen en VocalTrips zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Na inschrijving verleent de vocalist toestemming tot betaling per iDeal en is er sprake van een betaalverplichting.

VocalCheck
Bij verhindering, ziekte of overmacht kan de sessie niet worden ingehaald.

iVocal, iVocal Junior & Bandcoaching
Het lesgeld voor het volledige seizoen (35 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, in het maandbedrag wordt geen rekening gehouden met vakanties of feestdagen maar is elke maand hetzelfde, onafhankelijk van het aantal sessies die maand. Lesgeld wordt betaald middels iDeal via de webshop.

iFlexz, iFlexz+, Online coaching & Vocalreset®
Lesgeld wordt betaald middels iDeal. Hiervoor wordt toestemming verleend bij inschrijving. Het lesgeld is inclusief inschrijf- en administratiekosten.

Masterclasses & Vocaltrips
Lesgeld wordt betaald middels iDeal. Hiervoor wordt toestemming verleend bij inschrijving.

Uitschrijven

iVocal & iVocal Junior
De vocalist bindt zich bij inschrijving voor een minimum van 5 maanden aan Vocalized. Na instroming is er een betaalverplichting van minimaal 5 maanden of tot einde seizoen. Lesgeld wordt niet gerestitueerd.

iFlexz, iFlexz+ en Online coaching
Wanneer de vocalist door welke reden dan ook de lessen niet kan of wil volgen wordt het lesgeld niet gerestitueerd, ook niet bij overmachtsituaties. Geplande  iDealbetalingen of lopende facturen worden niet geannuleerd.

Masterclasses, Meerdaagse workshops
Bij afmelding of overmachtsituaties wordt het lesgeld niet gerestitueerd. Geplande iDealbetalingen worden niet geannuleerd.

VocalTrips
Bij afmelding of overmachtsituaties wordt het lesgeld niet gerestitueerd. Geplande Euro-incasso’s worden niet geannuleerd. Eventuele aanbetalingen worden niet gerestitueerd. Bij het voortijdig intrekken van de inschrijving wordt 25% van het coachingsdeel ingehouden bij restitutie. Tot 10 weken voor vertrek geldt een percentage van 50% van de totale reissom (excl. Ticket en transferkosten) en 21% BTW over het coachingsdeel. Tot 50 dagen voor vertrek geldt een percentage van 75% van de totale reissom (excl. Ticket en transferkosten) en 21% BTW over het coachingsdeel. Tot 30 dagen voor vertrek geldt een percentage van 100% van de totale reissom (excl. Ticket en transferkosten) en 21% BTW over het coachingsdeel.

Instromen & verhindering, ziekte en overmacht

Starten met coaching kan op vrijwel elke gewenst moment. Een vocalist stroomt dan in. Vocalized streeft voortdurende lescontinuïteit na en een goede motivatie. Afmelden gebeurt rechtstreeks aan de coach. Na afmelding verdwijnt de les uit de planning. Deze wijziging is onomkeerbaar.

VocalCheck
Als de vocalist zich afmeldt gebeurt dat rechtstreeks bij de coach. Komt de vocalist, om welke reden dan ook, niet op de door hem per e-mail bevestigde lestijd opdagen, dan wordt het lesgeld niet gerestitueerd. Bij ziekte en/of verhindering van de coach wordt de les altijd ingehaald.

iVocal, iVocal Junior, iFlexz, iFlexz+ & Vocalreset®

Als de vocalist zich wil afmelden dan gebeurt dat rechtstreeks bij de coach. Komt de vocalist, om welke reden dan ook, niet op de geplande lestijd opdagen dan wordt deze niet ingehaald en het lesgeld niet gerestitueerd. Dit geldt tevens als het lesgeld om welke reden dan ook nog niet voldaan is. Bij ziekte en/of verhindering van de coach wordt deze altijd ingehaald of vervangen. Is er wel een mogelijkheid om de sessie op het geplande tijdstip online te laten doorgaan dan is dat in overleg een optie. Tot 5 werkdagen (tot en met 4 dagen) voor de sessie kan in overleg gekeken worden of de sessie verzet kan worden.

Wordt de vaste coach vervangen i.v.m. ziekte of afwezigheid en mist de vocalist de sessie, dan is deze niet in te halen. Wordt het vaste lestijdstip verplaatst in overleg en kan de leerling alsnog niet, dan kan er geen aanspraak meer op de sessie worden gemaakt.

Masterclasses, Meerdaagse Workshops, Avond Shift
Als de vocalist zich wil afmelden dan gebeurt dat rechtstreeks bij de coach. Komt de vocalist, om welke reden dan ook, niet opdagen, dan is er geen inhaalmogelijkheid of recht op restitutie van het workshoptarief na het moment van inschrijving. Bij ziekte en/of verhindering van de coach wordt de workshop altijd ingehaald.

Vervangende lessen
De Huiskamerconcerten, Masterclasses en het opnemen van een song naar keuze kunnen alle drie gelden als vervangende les. Masterclasses worden door de administratie ingedeeld voor vakanties.

Schoolvakanties en Feestdagen

Herfstvakantie 22 okt t/m 30 okt 2022
Kerstvakantie 24 dec 2022 t/m 8 jan 2023
Voorjaarsvakantie 18 feb t/m 26 februari
Tweede Paasdag Maandag 10 april
Meivakantie 24 april t/m 7 mei
Hemelvaartsweekend 18 t/m 19 mei
Tweede Pinksterdag Maandag 29 mei
Zomervakantie 7 juli t/m 11 september .

In genoemde perioden of dagen vinden er geen activiteiten plaats. De administratie verwerkt deze perioden in de planning. Bij om de week les wisselt het schema. Wordt hiervan afgeweken dan is de coach verhinderd. Bij afwezigheid van de coach worden lessen altijd gecompenseerd en ook benoemd in de planning.

Huiskamerconcerten & VocalWeiconcert
Vocalized organiseert drie Huiskamerconcerten en een buitenconcert. Het Huiskamerconcert is om akoestisch songs of interpretaties uit te proberen en dient als een vervangende les om te trainen in overdracht, podiumervaring en performance. Publiek is van harte welkom op deze concerten die altijd om 19.30u starten. De data zijn donderdag 17 november, donderdag 16 januari, maandag 17 april en donderdag 6 juli. Deze vind je ook in de planning.

Vocalized & Covid-19
Wij vertrouwen erop dat men zich afmeldt bij klachten, of bij contact met een positief getest persoon. We desinfecteren de ruimtes en contactpunten en zorgen voor desinfectiemateriaal en voldoende gelegenheid om handen te wassen. Is er bij ziekte/verhindering een mogelijkheid om de sessie op het geplande tijdstip online te laten doorgaan dan is dat in overleg een optie. Het tijdstip kan niet worden verzet. Afgemelde lessen door quarantaine of een positieve test kunnen niet worden ingehaald.

Contact
Babz Verhoeven
Vocalized | ruimte voor je stem
Doctor de Quayweg 8
5425 XT De Mortel
T (0492) 841836
E info@vocalized.nl (administratie & planning)
E babz@vocalized.nl (inhoudelijke vragen)
W www.vocalized.nl
F www.facebook.com/Vocalized
L www.linkedin.com/in/babzverhoeven
@ vocalized_official on Insta
Rabobank 1298.43.539 t.n.v. Vocalized, de Mortel
IBAN NL29RABO0129843539
Swift/BIC RaboNL2U
KvK 17234085
BTW NL 1659.35.558.B02

3 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

5 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook