Algemene Voorwaarden

2021/2022

Algemene Voorwaarden

Algemeen & Planning

De planning staat online op de website. De inloggegevens voor het Vocalized account met de planning worden per e-mail verzonden in de welkomstmail naar iedereen die is ingeroosterd. Incidentele kleine wijzigingen in de lestijd worden via ons systeem kenbaar gemaakt. De vocalist heeft de verantwoordelijkheid om voor elke sessie tijdig de planning te checken.

Lesgeld en BTW

Vocalized hanteert 21% BTW bij 21 jaar of ouder. Dit geldt voor alle lesvormen. Vocalisten jonger dan 21 jaar noemen we Junior. Iemand van 21 tot 26 jaar valt voor de iVocal varianten in het voordelige Studententarief. Het Studententarief is niet van toepassing op andere lesvormen.

Betaling

Betaalverplichting
Op alle lesvormen en VocalTrips zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Na inschrijving verleent de vocalist toestemming tot Euro-incasso of betaling per iDeal en is er sprake van een betaalverplichting.

VocalCheck
Bij verhindering, ziekte of overmacht kan de sessie niet worden ingehaald.

iVocal, iVocal Junior & Bandcoaching
Het lesgeld voor het volledige seizoen (35 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, in het maandbedrag wordt geen rekening gehouden met vakanties of feestdagen maar is elke maand hetzelfde, onafhankelijk van het aantal sessies die maand. Lesgeld wordt betaald middels iDeal of een automatisch Euro-incasso. Incassering gebeurt volgens de algemene voorwaarden. (Zie ook ‘Euro-incasso bounce’) maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Hier wordt niet van afgeweken. Contante of ander soort betalingen zijn niet mogelijk.

iFlexz, iFlexz+, Online coaching & Vocalreset®
Lesgeld wordt betaald middels iDeal. Hiervoor wordt toestemming verleend bij inschrijving. Het lesgeld is inclusief inschrijf- en administratiekosten. Incassering gebeurt volgens de algemene voorwaarden. (Zie ook ‘Euro-incasso bounce’)

Masterclasses & Vocaltrips
Lesgeld wordt betaald middels een automatisch Euro-incasso of iDeal. Hiervoor wordt toestemming verleend bij inschrijving.

Euro-Incasso bounce
Wanneer het geplande Euro-incasso niet lukt door een saldo tekort, incasso blokkering of andere administratieve reden van welke lesvorm of Vocaltrip dan ook zijn wij genoodzaakt administratiekosten te berekenen. Deze bedragen € 15,-. Dit bedrag zal bij een volgende poging tot incasso als toeslag bij het lesgeld opgeteld worden. Komt de vocalist zelf achter de bounce dan kan hij het oorspronkelijke bedrag binnen een week na de bounce zelf overmaken zonder de toeslag van € 15,-. Indien hij dit niet meldt aan de administratie kan niet voorkomen worden dat de administratiekosten toch in rekening worden gebracht. Dit is de verantwoordelijkheid van de betaalplichtige.

Uitschrijven

iVocal & iVocal Junior
De vocalist bindt zich bij inschrijving voor een minimum van 6 maanden aan Vocalized. Na instroming is er een betaalverplichting tot einde seizoen. Lesgeld wordt niet gerestitueerd. Geplande Euro-incasso’s worden niet geannuleerd.

iFlexz, iFlexz+ en Online coaching
Wanneer de vocalist door welke reden dan ook de lessen niet kan of wil volgen wordt het lesgeld niet gerestitueerd, ook niet bij overmachtsituaties. Geplande Euro-incasso’s, iDealbetalingen of lopende facturen worden niet geannuleerd. iFlexz trajecten zijn 4 maanden geldig na aanschaf (tot de een na laatste lesweek), en de Online coaching bundel van 3 sessies is 3 maanden geldig vanaf aankoop.

Masterclasses, Meerdaagse workshops
Bij afmelding of overmachtsituaties wordt het lesgeld niet gerestitueerd. Geplande Euro-incasso’s of iDealbetalingen worden niet geannuleerd.

VocalTrips
Bij afmelding of overmachtsituaties wordt het lesgeld niet gerestitueerd. Geplande Euro-incasso’s worden niet geannuleerd. Eventuele aanbetalingen worden niet gerestitueerd. Bij het voortijdig intrekken van de inschrijving wordt 25% van het coachingsdeel ingehouden bij restitutie. Tot 10 weken voor vertrek geldt een percentage van 50% van de totale reissom (excl. Ticket en transferkosten) en 21% BTW over het coachingsdeel. Tot 50 dagen voor vertrek geldt een percentage van 75% van de totale reissom (excl. Ticket en transferkosten) en 21% BTW over het coachingsdeel. Tot 30 dagen voor vertrek geldt een percentage van 100% van de totale reissom (excl. Ticket en transferkosten) en 21% BTW over het coachingsdeel. Vervangende deelname is alleen bij hoge uitzondering mogelijk voor VocalResponse nooit voor Vocalreset®.

Instromen & verhindering, ziekte en overmacht

Starten met coaching kan op vrijwel elke gewenst moment. Een vocalist stroomt dan in. Voorwaarden gelden dan als overeengekomen in de correspondentie met de administratie per e-mail. Na ontvangst van het inschrijfformulier kunnen de lessen na overleg met de administratie starten.

Vocalized streeft voortdurende lescontinuïteit na en een goede motivatie. Afmelden gebeurt rechtstreeks aan de coach via e-mail, app of telefoon. Na afmelding verdwijnt de les uit de planning. Deze wijziging is onomkeerbaar.

VocalCheck
Als de vocalist zich afmeldt gebeurt dat rechtstreeks bij de coach. Komt de vocalist, om welke reden dan ook, niet op de door hem per e-mail bevestigde lestijd opdagen, dan wordt het lesgeld niet gerestitueerd. Bij ziekte en/of verhindering van de coach wordt de les altijd ingehaald.

iVocal, iVocal Junior, iFlexz, iFlexz+ & Vocalreset®

Als de vocalist zich wil afmelden dan gebeurt dat rechtstreeks bij de coach per telefoon, app of e-mail. Komt de vocalist, om welke reden dan ook, niet op de geplande lestijd opdagen dan wordt deze niet ingehaald en het lesgeld niet gerestitueerd. Dit geldt tevens als het lesgeld om welke reden dan ook nog niet voldaan is. Bij ziekte en/of verhindering van de coach wordt deze altijd ingehaald of vervangen. Is er wel een mogelijkheid om de sessie op het geplande tijdstip online te laten doorgaan dan is dat in overleg een optie. Online zijn sessies nooit langer dan 60 minuten, ook niet als er oorspronkelijk langer is afgenomen. De vocalist kan geen aanspraak meer maken op de verloren tijd. Tot 4 werkdagen voor de sessie kan in overleg gekeken worden of de sessie verzet kan worden.

Wordt de vaste coach vervangen i.v.m. ziekte of afwezigheid en mist de vocalist de sessie, dan is deze niet in te halen. Wordt het vaste lestijdstip verplaatst in overleg en kan de leerling alsnog niet, dan kan er geen aanspraak meer op de sessie worden gemaakt.

Masterclasses, Meerdaagse Workshops
Als de vocalist zich wil afmelden dan gebeurt dat rechtstreeks bij de coach per telefoon, sms of e-mail. Komt de vocalist, om welke reden dan ook, niet opdagen, dan is er geen inhaalmogelijkheid of recht op restitutie van het workshoptarief. Bij ziekte en/of verhindering van de coach wordt de workshop altijd ingehaald.

Vervangende lessen
De Huiskamerconcerten, Masterclasses en het opnemen van een song naar keuze kunnen alle drie gelden als vervangende les. We willen graag minimaal 1 x en maximaal 3x aanraden om een privé sessie te ruilen tegen deze mogelijkheden.

Schoolvakanties en Feestdagen

Herfstvakantie 23 okt t/m 31 okt 2021
Kerstvakantie 25 dec 2021 t/m 9 jan 2022
Voorjaarsvakantie 26 feb t/m 6 maart
Tweede Paasdag Maandag 18 april
Koningsdag Woensdag 27 april
Meivakantie 23 april t/m 8 mei
Hemelvaartsweekend 26 t/m 27 mei
Tweede Pinksterdag Maandag 6 juni
Zomervakantie 16 juli t/m 18 september (i.v.m. Vocalreset trip 11-15 september starten we niet in de week van 5 september maar in de week van 19 september).

In genoemde perioden of dagen vinden er geen activiteiten plaats. De administratie verwerkt deze perioden in de planning. Bij om de week les wisselt het schema. Bij afwezigheid van de coach worden lessen altijd gecompenseerd en ook benoemd in de planning. Het volledige lesseizoen is gebaseerd op 36 lesweken. VocalResponse en Vocalreset (oktober en september 2021 en juni 2022) zijn niet meegenomen in de planning. In september en oktober is er dus minder les ivm afwezigheid van Babz Verhoeven en Loes Selten.

Huiskamerconcerten & VocalWeiconcert
Vocalized organiseert vier Huiskamerconcerten in het workshoplokaal Green, en een buitenconcert. Het Huiskamerconcert is om akoestisch songs of interpretaties uit te proberen en ervaring op te doen, en dient als een vervangende les om te trainen in overdracht, podiumervaring en performance. Publiek is van harte welkom op deze concerten die altijd om 19.30u starten. De data zijn donderdag 18 november, maandag 24 januari, dinsdag 12 april en donderdag 7 juli. Deze vind je ook in de planning.

Vocalized & Covid-19
Wij vertrouwen erop dat men zich afmeldt bij klachten, of bij contact met een positief getest persoon en garanderen Corona-vrij te werken door iedere dag te testen (los van QR-code). We desinfecteren de ruimtes en contactpunten en zorgen voor desinfectiemateriaal en voldoende gelegenheid om handen te wassen. Is er bij ziekte/verhindering een mogelijkheid om de sessie op het geplande tijdstip online te laten doorgaan dan is dat in overleg een optie. Het tijdstip kan niet worden verzet. Online zijn sessies nooit langer dan 60 minuten, ook niet als er oorspronkelijk langer is afgenomen. De vocalist kan geen aanspraak maken op de verloren tijd. Afgemelde lessen door quarantaine of een positieve test kunnen niet worden ingehaald. Blijf gezond allemaal!

Contact
Vocalized | ruimte voor je stem
Doctor de Quayweg 8
5425 XT De Mortel
T (0492) 841836
E info@vocalized.nl (administratie & planning)
E babz@vocalized.nl (inhoudelijke vragen)
W www.vocalized.nl
F www.facebook.com/Vocalized
L www.linkedin.com/in/babzverhoeven
@ Vocalizedhighskilledcoaching on Insta
Rabobank 1298.43.539 t.n.v. Vocalized, de Mortel
IBAN NL29RABO0129843539
Swift/BIC RaboNL2U
KvK 17234085
BTW NL 1659.35.558.B02

2 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

3 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook