Een open blik

Een open blik

23 sep 2022

Op 12 september eindigde mijn bergseizoen voor dit jaar. Ik kom al zo’n 12 jaar op de berg. Alle vocal trips van Vocalized vinden daar plaats. Iedere groep wordt zorgvuldig samengesteld. Ieder concept steeds liefdevol aangepast. Naast Vocalreset®, Vocalresponse en Vocalgrip lanceerde ik dit keer een nieuw concept. Een samensmelting van vocal coaching en levenskunst. Want het leven is mooi en kan zoveel makkelijker. Het startte als Vocalgoals en eindigde met een nieuwe naam: Shift.
Nou ben ik altijd heel dankbaar en enthousiast voor alles wat ik op La Miana mag en kan doen. Maar deze editie ging overal overheen. Het concept bleek een schot in de roos en ik merkte dat de synergie nog dieper doorwerkte in stem, performance, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsfrequentie. Het heeft me oprecht geraakt dat ik exact de juiste woorden vond. Zodat 6 stemprofessionals ieder op hun eigen manier een vertaling konden maken naar wat zij te doen hadden. Niet alleen het resultaat maar ook de reis er naar toe was een indrukwekkende gebeurtenis. Er werden veel levensthema’s aangeraakt, maar zonder dat het heftig of onwerkbaar was. Er werd prachtige kunst geboren. Mensen verrasten zichzelf. Eef vertelde dat ze vanaf de zijlijn hoorbaar en voelbaar een verschil opmerkte. Alles kwam samen in ‘Het concert van je leven’. Wat een aaneenschakeling van magie was dat dan…
In het voorjaar ga ik opnieuw deze Shift trip aanbieden op La Miana❤️. Maar zolang wil ik niet wachten. Daarom organiseer ik dit nieuwe concept in workshopvorm, namelijk als ‘Avond Shift. Op 8 november ga ik aan de hand van een lezing, verhalen, voorbeelden, vocal training en liedjes de uitwisseling aan met zangers/zangeressen die het verband zien tussen hun skills, succes, levensgeluk of persoonlijke groei. Thema’s als onzekerheid, angst, (keuze)stress, sensitiviteit en energiemanagement komen aan de orde.
Trips in 2023:
Shift: juni 2023, datum volgt asap!
Vocalreset® met Loes Selten en mijzelf: 27 augustus t/m 1 september (zie evenement op Facebook of ga naar www.vocalreset.nl)

2 weeks ago

Vocalized
Mijn agenda voor vocal coaching is helemaal VOL tot begin juli. Het is ontzettend hard gegaan de laatste weken en ik dank iedereen voor het vertrouwen in mij. Vanaf half juli is de website up to date. Voor vocal emergency mag je altijd appen. Vergeet je aanvraag bij de PPO niet voor aankomend seizoen en laat weten als je een offerte nodig hebt. Voor Vocalreset trip 2024 zijn nog enkele plekken beschikbaar. Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vocalized
Loes chapter 3.9Je ziet er niks van! Gefeliciteerd 💕Vier het leven #birthdaybash #cava #hoerainoverdrive Loes Selten Babz Verhoeven Loes Selten ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook