Voorbereiding

Welkom!

Voorbereiding

Gasten zijn altijd welkom in de entree vanaf 9.00 uur. Bij mooi weer kun je ook een stoel mee naar buiten nemen. We raden je aan om tijdig (uiterlijk 10 minuten voor de aanvangstijd van je coaching) aanwezig te zijn. Neem gerust een kopje thee of een cappuccino. Zorg zelf voor een waterfles. App bij verhindering of vertraging. We kunnen de telefoon niet opnemen als we in een coaching zijn.

Als vocalist weet je waar je aan wil werken en heb je geschikt repertoire bij je.

We begeleiden op piano zodat je in een toonsoort zingt die bij je stem en het moment past. Daarvoor hebben we akkoordsymbolen nodig. Voor eerste sessies mailt de zanger(es) titel en uitvoering naar Babz.

Daarnaast raden we aan om audio op te nemen via smartphone of andere recorder. Door terug te luisteren en te herhalen blijven de adviezen beter hangen. Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een mail naar de administratie. Bij verhindering of ziekte worden sessies niet ingehaald. Online kan dan een oplossing zijn. Tot 6 dagen vóór je afspraak kan er een alternatief worden gezocht binnen twee weken. Hiervan wordt niet afgeweken.

Huiskamerconcerten vind je in de planning (17 nov, 16 februari, 17 april, 6 juli). Deze gelden als vervangende les. Periodiek organiseren we masterclasses ter afwisseling. Deze gelden ook als vervangende les. Ook een nummer opnemen behoort tot de mogelijkheden. Je levert dan 1 coaching in voor de voorbereidingstijd en de nabewerking.

6 days ago

Vocalized
Ik kijk hier zo naar uit... mijn nieuwe programma voor performers, artiesten en vocalisten die hun sensitiviteit functioneel willen kunnen inzetten. Zodat het voor hen werkt. Completer dan ooit. www.vocalized.nl/the-vocal-shift/ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

4 months ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #nei #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook