Hoe bereid ik me voor?

Zelfwerkzaamheid en focus

Hoe bereid ik me voor?

We zien Vocalized als een ontmoetingsplek voor gemotiveerde vocalisten. Je bent altijd welkom in de entree, en we raden je aan uiterlijk 10 minuten voor de aanvangstijd van je coaching aanwezig te zijn. Van haasten en stressen gaat volgens ons niemand beter zingen. Neem gerust een kopje thee of een cappuccino (kopjes staan in het kastje).

Bij Vocalized bepaal jij als vocalist het leerdoel. Je mag dus zelf weten aan welk lied of aan welk onderwerp je wilt werken. Maar je moet daarin wel zelf je keuze maken, voor je komst. Heb je hulp nodig dan kun je altijd het VocalTeam om hulp vragen. Stuur dan een mail naar: voornaamvandecoach@vocalized.nl.

Alle coaches van het VocalTeam kunnen je begeleiden op piano zodat je in een toonsoort zingt die bij je stem en het moment past. Daarvoor hebben de coaches akkoordsymbolen nodig. Print de akkoorden van een song via bijv. deze site met akkoordsymbolen, www.e-chords.com, www.ultimate-guitar.com. Print ook de tekst via bijv. www.letssingit.com zodat je aantekeningen kunt maken. Twijfel je tussen twee liedjes breng van allebei dan de akkoorden en de tekst mee. En zijn er geen akkoorden te vinden mail dan even met je coach. Ze helpen je graag zodat je toch dat stuk kunt zingen.

Daarnaast raden we aan om je sessie op te nemen via de spraakfunctie op je smartphone of andere recorder. Door terug te luisteren en te herhalen blijven de adviezen beter hangen. Soms voel je verschil na een aanwijzing en soms hoor je het. Een opname liegt nooit. En als je het niet opneemt, kun je het ook niet weggooien… 🙂

Voor ouders/verzorgers: Om de veilige omgeving te waarborgen mogen jullie in de entree wachten met een kopje koffie of een hete choco. Bij een VocalCheck roepen we wanneer we een samenvatting van onze bevindingen geven en het advies uitbrengen. We vinden het prettig jullie bij het proces te betrekken en zo is alles transparant. De Huiskamerconcerten zijn een uitgewezen gelegenheid om eindelijk eens te horen waar zo hard aan gewerkt is. Check ook onze visie en, onmisbaar…. de parkeerinformatie.

Toch nog vragen? Mail ons gerust!