Voorbereiding

Welkom!

Voorbereiding

Gasten zijn altijd welkom in de entree vanaf 9.00 uur. Bij mooi weer kun je ook een stoel mee naar buiten nemen. We raden je aan om tijdig (uiterlijk 10 minuten voor de aanvangstijd van je coaching) aanwezig te zijn. Neem gerust een kopje thee of een cappuccino. Zorg zelf voor een waterfles. App bij verhindering of vertraging. We kunnen de telefoon niet opnemen als we in een coaching zijn.

Als vocalist weet je waar je aan wil werken en heb je geschikt repertoire bij je.

We begeleiden op piano zodat je in een toonsoort zingt die bij je stem en het moment past. Daarvoor hebben we akkoordsymbolen nodig. Voor eerste sessies mailt de zanger(es) titel en uitvoering naar Babz.

Daarnaast raden we aan om audio op te nemen via smartphone of andere recorder. Door terug te luisteren en te herhalen blijven de adviezen beter hangen. Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een mail naar de administratie. Bij verhindering of ziekte worden sessies niet ingehaald. Online kan dan een oplossing zijn. Tot 6 dagen vóór je afspraak kan er een alternatief worden gezocht binnen twee weken. Hiervan wordt niet afgeweken.

Huiskamerconcerten vind je in de planning (17 nov, 16 februari, 17 april, 6 juli). Deze gelden als vervangende les. Periodiek organiseren we masterclasses ter afwisseling. Deze gelden ook als vervangende les. Ook een nummer opnemen behoort tot de mogelijkheden. Je levert dan 1 coaching in voor de voorbereidingstijd en de nabewerking.

2 weeks ago

Vocalized
Mijn agenda voor vocal coaching is helemaal VOL tot begin juli. Het is ontzettend hard gegaan de laatste weken en ik dank iedereen voor het vertrouwen in mij. Vanaf half juli is de website up to date. Voor vocal emergency mag je altijd appen. Vergeet je aanvraag bij de PPO niet voor aankomend seizoen en laat weten als je een offerte nodig hebt. Voor Vocalreset trip 2024 zijn nog enkele plekken beschikbaar. Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vocalized
Loes chapter 3.9Je ziet er niks van! Gefeliciteerd 💕Vier het leven #birthdaybash #cava #hoerainoverdrive Loes Selten Babz Verhoeven Loes Selten ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook