NEI bij mij

dit zeggen zij

NEI bij mij

“Mijn laatste vocal coaching van dit seizoen werd een NEI sessie. Om te kijken hoe ik me na optredens energieker kan voelen. Het was ontzettend fijn om met Babz te zoeken naar antwoorden. Ze neemt rust en tijd, is professioneel, een goede luisteraar en stelt objectieve vragen. Ik voelde me veilig tijdens én opgelucht na de sessie. En het resultaat was na het eerste optreden al merkbaar: ik voelde me niet leeg en had de dag erna genoeg energie om leuke dingen te doen!”

“De NEI sessie met Babz was voor mij een veilige manier om mijn onzekerheden in te duiken. De realisaties die ik door deze sessie heb gemaakt vormen nu mijn handvaten. Zo laat ik mijzelf niet meer sturen door mijn onzekerheden maar heb ik zelf de controle.”

“Ik heb Babz uitgebreid bedankt voor de NEI sessie. Ik zat even in een moeilijke periode maar door de NEI sessie heb ik mijzelf weer weten te vinden. Ik weet nu wat mijn grenzen zijn en dat ik naar voren moet blijven kijken.”

“Tijdens de NEI sessie voelde ik me erg ontspannen en op mijn gemak door Babz. De sessie leverde interessante dingen op waardoor ik meer geleerd heb over mijzelf en mijn omgeving. NEI is zeker iets wat ik zou aanraden aan andere vocalisten, en verder iedereen die het nodig heeft! Geef het een kans ❤️”

“Ik heb afgelopen seizoen 2 NEI sessies van Babz mogen ontvangen. Tijdens de sessies heb ik veel energie mogen ontvangen, daarnaast stelde ze de juiste vragen waardoor op latere momenten “lightballmoments” ontstonden. Ik voelde me zeker erg veilig en weet ook zeker dat alle gevoelige info veilig is. Ik zou NEI aanraden aan anderen, zeker. Het geeft informatie uit je verleden of onderbewustzijn waar je zelf misschien niet aan wilt of bij kunt terwijl het van invloed op je hedendaagse probleem kan zijn. Vervolgens kun je er mee aan de slag. Een aanrader!”

“Al een aantal jaren ontvang ik met veel dankbaarheid vocal coaching van Babz. Toen Babz mij over NEI vertelde, voelde ik gelijk een “ja”.
Volgens een gedegen structuur ontvouwde er tijdens deze sessie hele mooie inzichten over de vraag die ik had ingebracht. Oude patronen en emoties konden op een hele rustige manier worden losgelaten. Ik stond versteld hoe het doorwerkte in mijn lichaam en stem. Mijn stembereik is door de coaching nog groter geworden. Zo bijzonder. Dankjewel Babz!”

“Naast mijn vocal coaching, waarbij vertrouwen tussen coach en leerling essentieel is, heb ik het bij Babz aangedurfd een NEI-sessie te ondergaan. Over het algemeen had ik al veel inzicht in mijn gevoelens, patronen en valkuilen, maar wat ik me niet realiseerde is dat sommige gevoelens, emoties en overtuigingen niet echt van mezelf waren. Ik heb er ook nooit bij stilgestaan hoeveel fysiek ongemak je kunt ondervinden door overtuigingen en emoties die niet van jezelf zijn. Wat heeft NEI concreet voor mij gedaan? Ik heb letterlijk en figuurlijk weer lucht om te ademen, praten en zingen. Ik heb weer ruimte in mijn hoofd en hart om eigen overtuigingen te vinden in plaats van gehinderd te worden door die van een ander. Mijn bewustzijn is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en mijn energie lijkt stabieler. Babz als coach is veilig, duidelijk, recht door zee, kundig en empathisch. Ben je nieuwsgierig wat jou onderbewuste je te vertellen heeft dan zou ik niet aarzelen. Ik gun iedereen een NEI sessie bij Babz.”

“Ik ken Babz niet persoonlijk maar zij bood haar hulp aan nadat een vriendin van mij de noodklok had geluid in een Facebook-groep. Na heel veel medische bezoeken wist nog steeds niemand wat ik mankeerde. Het leek Babz een goed idee om via het onderbewustzijn te kijken wat er nodig was om mijn energie weer te laten stromen. Zingen kon ik al 1,5 jaar niet meer. Dat triggerde Babz al helemaal! Online (ik woon in Vlaanderen) testte ze mij via de NEI methode. Ze legde uit dat dat prima zou gaan, aangezien energie universeel is en de trilling via afstemming ook goed te meten was. Ik kende deze methode niet maar was blij met haar aanbod. Ongelooflijk welke details aan het licht kwamen zonder dat we ooit met elkaar gesproken hadden. Inmiddels is het consult ruim een week geleden. Het is al een goede week geweest met veel beweging. Het heeft zeker veel losgemaakt en door de bewustwording voel ik wel dat er een bepaalde shift in mindset is aan het gebeuren. Ik voel me precies veel ‘lichter’ en meer gegrond. En ik heb ook ophelderende gesprekken en interessante situaties gehad die voor mij dan niet meer toevallig zijn. Dus het loopt goed! Ik voel zelfs weer de behoefte om te zingen, dus dat wordt mijn volgende stap. Ik ben Babz meer dan dankbaar voor haar bericht naar mijn vriendin. Ze heeft mij belangeloos willen helpen en dat is nog gelukt ook.”

“Het was een bizarre ervaring. Zeker omdat ik als academicus sceptisch stond tegenover deze methode, NEI. Maar het heeft me geweldig verrast. In positieve zin. Mijn ‘vuurtje’ is weer aan sinds de sessie. Maar het mooie is dat ik het er ‘alleen maar hoef te laten zijn’, aldus Babz. En dat doe ik nu BEWUST, in plaats van het onbewust niet te willen. Boeiend ook dat het onderbewustzijn nooit verder gaat dan je zelf wil. Dat voelt veilig. Ik ben om.”

“Ik was al eerder bekend met NEI therapie, dus ik werd meteen enthousiast toen Babz vertelde dat ze deze opleiding ging doen. Het is bewonderenswaardig hoe NEI werkt en welke inzichten het je kan geven. Babz gaat met heel veel respect en liefde een NEI sessie met je aan en laat je in je waarde met betrekking tot je eigen waarden en normen.
Ik vond het heel erg prettig en het heeft mij zeker stof tot nadenken gegeven. De dingen die ik heb geleerd tijdens de NEI sessies zullen bij mij zeker een plekje gaan krijgen.”

“De NEI sessie bij Babz hielp me in een crisis situatie direct uit de paniek. Onderliggend trauma dat geraakt werd kwam boven en kon zo opgelost worden in mijn lichaam. Effectief, snel, goud. Ik kon hierna vanuit rust en helderheid omgaan met de situatie.”

Ja, ik wil het Vocals & Nei traject boeken

Ja, ik wil een losse NEI sessie boeken

Meer info over NEI

 

 

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException