VocalResponse 2024

Voor vocalisten die aan hun vocal ID en performance willen werken

VocalResponse 2024

Vocalresponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken. Naast effectieve groepstijd met uitdagende onderwerpen is er veel individuele tijd om je zo efficiënt mogelijk te coachen.

Wij zorgen voor zon, verwennerette en een intensief, uitgebalanceerd vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle essentiële facetten worden behandeld zoals: tekstinterpretatie, presentatie, variatie en technische updates. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen. Op de laatste avond organiseren we een intiem concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Investering: Alle genoemde prijzen zijn inclusief ALLES exclusief je reiskosten (ticket en transfer naar de berg). D.w.z. inclusief alle coaching, verblijf op een tweepersoonskamer met uitgebreid volpension, tafelwijn, water, koffie en thee, fruit, BTW.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip

Tarief voor de Vocalresponse trip

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 23,- p.p.p.n.. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Het bedrag is inclusief alle coaching en verblijf

Het bedrag is exclusief je ticket en transfer naar de berg. Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen voordelig vanuit Eindhoven gezamenlijk naar Girona met enkel handbagage en priority-boarding. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

Datum: to be announced…2024

BoekenReis, verblijf en kosten

1 month ago

Vocalized
Intern opruimen, je stem ontspannen en vrij, rust en ruimte ervaren en mee naar huis nemen vanaf die prachtige berg. Voor zangers die nieuwsgierig zijn naar makkelijker zingen en makkelijker leven. Heerlijk eten, zonneschijn, zwemmen in bronwater, op deze life changing vocal trip zoals zovelen verklaarden. Heb je recht op PPO subsidie? Dat kan. Contact me vooraf even.Heb je vragen dan weet je me te vinden. #vocaltrip #lamiana #vocalized #shift✨️⛰️🏝☀️🎁🥂 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Morgen zijn we uitgenodigd om een masterclass te geven op het Universal Voice Symposium in Amsterdam over de Vocalreset® visie. Hier onze teaser. We kijken er naar uit. Graag tot morgen!Loes Selten en Babz Verhoeven ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook