VocalResponse

Voor gevorderden die aan hun vocale identiteit willen werken

VocalResponse

VocalResponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken, mét pianist. Het groepsprogramma wordt afgestemd op de verschillende wensen en er is ook ruimte voor individuele aandacht in de vorm van een intake en de masterclass. Babz coacht en Pleun verzorgt de pianobegeleiding en neemt de meerstemmigheid en improvisatie voor haar rekening.

Wij zorgen voor najaarszon, verwennerette en een uitdagend en intensief vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle mogelijke facetten van zang en performance komen langs zoals improvisatie, tekstinterpretatie, presentatie en alles wat je graag wilt weten over techniek of stemgebruik. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen en begrijpen waar je honger vandaan komt. Op de laatste avond organiseren we een intern concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Data: 9 t/m 13 oktober 2019
Coach: Babz Verhoeven & Pleun van Dieren
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 14 personen

 

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren. De kosten worden voor vertrek gecommuniceerd.

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkerijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden.

De kosten voor de vocaltrip zijn € 599,00 inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 353,- (excl. BTW, inclusief € 428,-). De kosten voor het verblijf betaal je op La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 11,- per nacht, te betalen aan La Miana. Reserveren kan via Vocalized.

BoekenReis, verblijf en kosten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.