VocalResponse

Voor gevorderde vocalisten die aan hun vocal ID en performance willen werken

VocalResponse

VocalResponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken. Naast effectieve groepstijd met uitdagende onderwerpen is er veel individuele tijd om je zo efficiënt mogelijk te coachen.

Wij zorgen voor zon, verwennerette en een intensief, uitgebalanceerd vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle essentiële facetten worden behandeld zoals: tekstinterpretatie, presentatie, variatie en technische updates. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen. Op de laatste avond organiseren we een intiem concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Data: 26 t/m 30 juni 2022
Coach: Babz Verhoeven en een pianist
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 14 personen

Boek deze vocaltrip
Ga naar Vocalreset®

Tarief voor de VocalResponse trip

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beschikbaar tegen een toeslag. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Het bedrag van € 849,- is inclusief alle coaching, verblijf en een veilige transfer van en naar het vliegveld.

Het bedrag is exclusief je ticket. Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen vanuit Rotterdam-Den Haag gezamenlijk met Transavia naar Girona met enkel handbagage en priority-boarding. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

 

BoekenReis, verblijf en kosten

2 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

3 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook