VocalResponse

Voor gevorderde vocalisten die aan hun vocal ID en repertoire willen werken

VocalResponse

VocalResponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken. Naast effectieve groepstijd met uitdagende onderwerpen is er veel individuele tijd om je zo efficiënt mogelijk te coachen.

Wij zorgen voor zon, verwennerette en een intensief, uitgebalanceerd vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle essentiële facetten worden behandeld zoals: tekstinterpretatie, presentatie, variatie en technische updates. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen. Op de laatste avond organiseren we een intiem concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Data: 3 – 7 oktober 2021
Coach: Babz Verhoeven
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 10 personen

Boek deze vocaltrip
Ga naar Vocalreset®

Tarieven voor de VocalResponse trip

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Wij mailen je wanneer we met zekerheid kunnen gaan. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren.

De kosten voor de vocal trip inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven zijn als volgt opgebouwd:
Coachingsdeel: € 449,- (inclusief 21% BTW). Het coachingsdeel dient zes weken voor vertrek volledig betaald te zijn. Je kunt per iDeal betalen voor het hele bedrag of per overboeking voor een aanbetaling. Deze keuze heb je in het formulier. Je ontvangt direct een factuur van het coachingsdeel.

Verblijf: € 256,- op basis van volpension. Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden. Deze kosten betaal je aan La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur van je verblijf mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 18,- per nacht. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier. Toeristenbelasting: € 0,50 p.p.p.n.

Deze kosten zijn exclusief reiskosten zoals je ticket en de taxi die de weg goed kent en ons veilig naar de berg brengt. De taxi kosten bedragen tussen de € 40,- en € 45,- p.p.p.retour.

BoekenReis, verblijf en kosten