VocalResponse 2024

Voor vocalisten die aan hun vocal ID en performance willen werken

VocalResponse 2024

Vocalresponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken. Naast effectieve groepstijd met uitdagende onderwerpen is er veel individuele tijd om je zo efficiënt mogelijk te coachen.

Wij zorgen voor zon, verwennerette en een intensief, uitgebalanceerd vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle essentiële facetten worden behandeld zoals: tekstinterpretatie, presentatie, variatie en technische updates. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen. Op de laatste avond organiseren we een intiem concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Investering: Alle genoemde prijzen zijn inclusief ALLES exclusief je reiskosten (ticket en transfer naar de berg). D.w.z. inclusief alle coaching, verblijf op een tweepersoonskamer met uitgebreid volpension, tafelwijn, water, koffie en thee, fruit, BTW.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip

Tarief voor de Vocalresponse trip

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 23,- p.p.p.n.. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Het bedrag is inclusief alle coaching en verblijf

Het bedrag is exclusief je ticket en transfer naar de berg. Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen voordelig vanuit Eindhoven gezamenlijk naar Girona met enkel handbagage en priority-boarding. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

Datum: to be announced…2024

BoekenReis, verblijf en kosten

7 days ago

Vocalized
Ik kijk hier zo naar uit... mijn nieuwe programma voor performers, artiesten en vocalisten die hun sensitiviteit functioneel willen kunnen inzetten. Zodat het voor hen werkt. Completer dan ooit. www.vocalized.nl/the-vocal-shift/ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

4 months ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #nei #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook