VocalResponse

Voor vocalisten die aan hun vocal ID en performance willen werken

VocalResponse

Vocalresponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken. Naast effectieve groepstijd met uitdagende onderwerpen is er veel individuele tijd om je zo efficiënt mogelijk te coachen.

Wij zorgen voor zon, verwennerette en een intensief, uitgebalanceerd vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle essentiële facetten worden behandeld zoals: tekstinterpretatie, presentatie, variatie en technische updates. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen. Op de laatste avond organiseren we een intiem concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Data: to be announced…
Coach: Babz Verhoeven
Er is pianobegeleiding
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 12 personen
Investering: Alle genoemde prijzen zijn inclusief ALLES exclusief je reiskosten (ticket en transfer naar de berg). D.w.z. inclusief alle coaching, verblijf op een tweepersoonskamer met uitgebreid volpension, tafelwijn, water, koffie en thee, fruit, BTW.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector.

Boek deze vocaltrip

Tarief voor de Vocalresponse trip

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 21,- p.p.p.n.. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Het bedrag  is inclusief alle coaching en verblijf

Het bedrag is exclusief je ticket en transfer naar de berg. Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen voordelig vanuit Eindhoven gezamenlijk naar Girona met enkel handbagage en priority-boarding. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

Datum: to be announced…

BoekenReis, verblijf en kosten

3 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

5 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook