Meer over NEI

Meer over NEI

Door middel van een eenvoudig maar zeer nauwkeurig meetinstrument (de Biotensor) meten we de congruentie in het lichaam. Congruentie is een ander woord voor overeenstemming of ‘ja!’. Als alles in jou ‘ja’ zegt is er congruentie. In het dagelijks leven is dat redelijk eenvoudig te voelen, te weten en te communiceren. Maar dat wat je in het onderbewuste hebt opgeslagen is lastiger te pakken. Het hier en nu en het verleden worden met elkaar gelinkt. Hierdoor kun je het voelen en begrijpen. Dit maakt NEI bijzonder effectief voor iemand die het juist wil begrijpen maar ook voor iemand die het juist helemaal wil voelen. Daarnaast dragen we geregeld ook zaken die eigenlijk helemaal niet bij ons horen. Het is verhelderend om dit patroon te doorbreken en het kan een enorme opluchting geven.

Tijdens een NEI sessie bepaal je aan de hand van klachten waar je aan wil werken. Als er een samenhang is tussen klachten zal ook duidelijk worden wat prioriteit heeft. Na de sessie is je systeem versterkt en is er ruimte voor de klacht om af te nemen of te verdwijnen.

NEI is een samensmelting van kinesiologie (bewegingsleer), acupunctuur en neurowetenschapppen. Het beste van de reguliere en alternatieve gezondheidszorg zou je kunnen zeggen. Er wordt gewerkt met de Vijf Elementen uit de Chinese gezondheidsleer. Het aantal verzwakte elementen en het tempo van het onderbewustzijn zijn bepalend voor de duur van de sessie. Daarom duurt een behandeling maximaal 90 minuten. Als nog niet alles geïntegreerd is wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

De Integrale Vocal Coaching voor zangers is bewust langer en duurt 120 minuten.

Ja, ik wil een losse NEI sessie boeken

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook