Meer over NEI

Meer over NEI

Door middel van een eenvoudig maar zeer nauwkeurig meetinstrument (de Biotensor) meten we de congruentie in het lichaam. Congruentie is een ander woord voor overeenstemming of ‘ja!’. Als alles in jou ‘ja’ zegt is er congruentie. In het dagelijks leven is dat redelijk eenvoudig te voelen, te weten en te communiceren. Maar dat wat je in het onderbewuste hebt opgeslagen is lastiger te pakken. Het hier en nu en het verleden worden met elkaar gelinkt. Hierdoor kun je het voelen en begrijpen. Dit maakt NEI bijzonder effectief voor iemand die het juist wil begrijpen maar ook voor iemand die het juist helemaal wil voelen. Daarnaast dragen we geregeld ook zaken die eigenlijk helemaal niet bij ons horen. Het is verhelderend om dit patroon te doorbreken en het kan een enorme opluchting geven.

Tijdens een NEI sessie bepaal je aan de hand van klachten waar je aan wil werken. Als er een samenhang is tussen klachten zal ook duidelijk worden wat prioriteit heeft. Na de sessie is je systeem versterkt en is er ruimte voor de klacht om af te nemen of te verdwijnen.

NEI is een samensmelting van kinesiologie (bewegingsleer), acupunctuur en neurowetenschapppen. Het beste van de reguliere en alternatieve gezondheidszorg zou je kunnen zeggen. Er wordt gewerkt met de Vijf Elementen uit de Chinese gezondheidsleer. Het aantal verzwakte elementen en het tempo van het onderbewustzijn zijn bepalend voor de duur van de sessie. Daarom duurt een behandeling maximaal 90 minuten. Als nog niet alles geïntegreerd is wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

De Integrale Vocal Coaching voor zangers is bewust langer en duurt 120 minuten.

Ja, ik wil een losse NEI sessie boeken

10 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook