Huiskamerconcerten in het groen

Huiskamerconcerten in het groen

Vier keer per jaar organiseert Vocalized Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van Babz of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de planning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig en inspirerend. Het vierde concert in juni is een buitenconcert: het VocalWeiconcert. Sfeervol tussen de schapen, op het gras… Zwoele zomerse avonden en mooie liedjes. Magische avonden.

De concerten zijn vrij toegankelijk en starten om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor een afsluitende borrel.
Save the dates: donderdag 18 november, maandag 24 januari, dinsdag 12 april en donderdag 7 juli.

Programma 18 november

Somewhere only we know
Rollercoaster
Let her go
Waar ek jy is
Easy on me
Bloasmuziek
What you’re made of
Elwin?
Dream a little dream of me
Could have been
Better in time
Happier than ever
Sprokies
Papa
You’re a lady
Sound of silence

 

Huiskamerconcert I donderdag 18 november 2021

Ik ben er bij! 18 november 19.30u aanvang

2 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

3 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook