Huiskamerconcerten in het groen

Huiskamerconcerten in het groen

Vier keer per jaar organiseert Vocalized Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van Babz of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de planning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig en inspirerend. Het vierde concert in juni is een buitenconcert: het VocalWeiconcert. Sfeervol tussen de schapen, op het gras… Zwoele zomerse avonden en mooie liedjes. Magische avonden.

De concerten zijn vrij toegankelijk en starten om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor een afsluitende borrel.
Save the dates: donderdag 18 november, maandag 24 januari, dinsdag 12 april en donderdag 7 juli.

Programma 7 juli (t.b.a.) volgt rond 1 juli!

 

VocalWeiconcert & Borrel op donderdag 7 juli 2022

Ik ben er bij! 7 juli 19.30u aanvang

2 days ago

Vocalized
Vrijdag ontving ik dit gezelschap voor een masterclass. Dit keer lag het accent op het verschil tussen angst en (spier)spanning. Diep gegaan, maar zoals je ziet was er ook tijd voor lol. ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook