Huiskamerconcerten in het groen

Huiskamerconcerten in het groen

 

Vier keer per jaar organiseert Vocalized Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van Babz of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de planning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig en inspirerend. Het vierde concert in juni is een buitenconcert: het VocalWeiconcert. Sfeervol tussen de schapen, op het gras… Zwoele zomerse avonden en mooie liedjes. Magische avonden.

De concerten zijn vrij toegankelijk en starten om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor een afsluitende borrel.
Save the dates: maandag 14 november, dinsdag 16 februari, dinsdag 17 april en zaterdag 1 juli.

Geef je nu op voor 14 november!

Huiskamerconcert I maandag 14 november 2022

Ik ben er bij! 14 november 20.00u aanvang (let op, dit was altijd 19.30 maar vanaf dit seizoen dus om 20.00)

3 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

5 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook