Jong talent

Jouw ambities, jouw stem

Jong talent

Individuele sessies voor jong talent om te werken aan eigenheid, stijlbesef, tekstinterpretatie en uitdieping van presentatie en techniek. Motivatie en initiatief zijn essentieel evenals de lesduur. Tweewekelijkse coaching voor continuïteit en voortgang. Of flexibel bij projecten, audities of opnames/optredens.

Een intensieve samenwerking die ook een verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Ik geef je de taak om repertoire en leerdoelen voor te bereiden. Dit motiveert en stimuleert het ontwikkelproces. Ik geloof dat prikkeling en vertrouwen de juiste ingrediënten zijn om je vleugels te geven. Werken aan identiteit, sound en hoe het verhaal het publiek bereikt. Ik confronteer je met je kracht en je ontwikkelpunten. Veiligheid en eerlijkheid brengt je waar je heen wil.

Op een heldere, overzichtelijke en aanstekelijke manier wordt ‘iemand die zingt’ een zanger of een zangeres.
Bij de 16 sessies op een vaste tijd werken we van september t/m november en van januari t/m juni. In december ben ik op tour.

VocalCheck adviescoaching
16 sessies om de week op een vaste tijd
10 sessies maandelijks op een vaste tijd
Flexibele coaching

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException