The Vocal Shift

wordt eigenaar van de stem van je leven

The Vocal Shift

Moeiteloos authentiek klinken en zijn

Wordt trotse eigenaar van de stem van je leven. Vanuit eigenheid op een natuurlijke manier fysiek en vocaal je ruimte innemen. Veiligheid en vertrouwen ervaren, je sensitiviteit omarmen en weerstand op wat is, toelaten. The Vocal Shift leert je de triggers van het vak te doorzien.

Omarm blinde vlekken, mistige thema’s, uitstelgedrag, keuzestress, angst of onzekerheid. Zie in dat jij je lot kunt dragen als je jouw plek inneemt. Dat controle berust op een geconditioneerde overtuiging. Dat moeiteloos leven én zingen start bij het hart. En dat 99% overgave geen overgave is. Zwem niet langer tegen de stroom in maar leef weer met wind mee met je stem als uniek verlengstuk van wie jij werkelijk bent.

Oplossen vanuit de kern zonder drama. Afstemmen op jouw pad. Toelaten en onder ogen zien. Van je afschudden wat niet langer bij je hoort. Verantwoordelijkheid nemen voor levensgeluk. Door ogen van liefde naar je stem kijken. Vervulling halen uit jezelf. Blijvende rust ervaren in de hectiek, gebaseerd is op een lange termijn visie.

De mens kan voelen en denken. Zo ervaren we. Dat noem ik ‘het Weten’. Het denken is de kroon op ons bestaan. Hierin onderscheiden we ons van andere diersoorten. Ons brein is fijn en complex. Maar als we voluit willen leven dienen we ons hart.

Het brein wordt gevoed door gedachten, smaak of voorkeur, overtuiging en conditionering. Het hart wordt gevoed door verlangen, vuur, emoties, liefde en celgeheugen. Alles wat we meemaken slaan we op in ons lichaam. In het dagelijks leven werken ons brein en ons hart intens samen. Toch is het de bedoeling dat we met hart en ziel leven en niet met brein en ziel. Wanneer dit niet gebeurt sluiten we ons hart af en wenden we ons af van liefde, de hoogst mogelijke trillingsfrequentie. Angst neemt het over en het brein genereert gedachten over angst. We raken verstrikt in het denken, verwijderd van ‘het Weten’ en het gevolg is een aaneenschakeling van tegenslag, persoonlijke coupes en ongeluk.

The Vocal Shift gaat over de nauwe samenwerking tussen hart, hoofd en stem. Middels overgave leer je een moeiteloze authenticiteit te ervaren in vier maanden tijd. Vocaal, mentaal, energetisch en gericht op jouw ID als artiest/vocalist en mens.

Lees door: The Vocal Shift in bulletpoints

 

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException