Losse NEI-sessie

Losse NEI-sessie

NEI is er voor iedereen. Dus ook als je geen vocalist bent kun je een sessie doen. We werken dan aan de hand van een mentale of fysieke klacht. Versterk je systeem op alle fronten zodat je vol energie en zonder voorbehoud kunt zijn, leven en werken.

NEI verhoogt je frequentie wat je gezondheid en immuunsysteem ten goede komt. Om weer voluit te kunnen zijn wie je in de kern bent. Omarm blinde vlekken, mistige thema’s, uitstelgedrag, keuzestress, angst of onzekerheid. Want 99% overgave is geen overgave. Zwem niet langer tegen de stroom in maar leef weer met wind mee.

NEI werkt aan de hand van de vijf elementen uit de Chinese gezondheidsleer: Vuur (bewustzijn en emoties), Aarde (voeding en metabolisme), Metaal (begrenzing), Water (constitutie) en Hout (fysieke lichaam en conditie). Vooraf weten we niet hoeveel elementen verzwakt zijn in relatie tot de klacht. Daarom is het lastig aan te geven hoe lang een afspraak duurt. I.v.m. de intensiteit houden we maximaal 90 minuten aan. Wanneer nog niet alles sterk is maken we een nieuwe afspraak.

Reacties van cliënten

Ja, ik wil een losse NEI sessie boeken

Meer informatie over NEI

 

11 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook