Losse NEI-sessie

Losse NEI-sessie

NEI is er voor iedereen. Dus ook als je geen vocalist bent kun je een sessie doen. We werken dan aan de hand van een mentale of fysieke klacht. Versterk je systeem op alle fronten zodat je vol energie en zonder voorbehoud kunt zijn, leven en werken.

NEI verhoogt je frequentie wat je gezondheid en immuunsysteem ten goede komt. Om weer voluit te kunnen zijn wie je in de kern bent. Omarm blinde vlekken, mistige thema’s, uitstelgedrag, keuzestress, angst of onzekerheid. Want 99% overgave is geen overgave. Zwem niet langer tegen de stroom in maar leef weer met wind mee.

NEI werkt aan de hand van de vijf elementen uit de Chinese gezondheidsleer: Vuur (bewustzijn en emoties), Aarde (voeding en metabolisme), Metaal (begrenzing), Water (constitutie) en Hout (fysieke lichaam en conditie). Vooraf weten we niet hoeveel elementen verzwakt zijn in relatie tot de klacht. Daarom is het lastig aan te geven hoe lang een afspraak duurt. I.v.m. de intensiteit houden we maximaal 90 minuten aan. Wanneer nog niet alles sterk is maken we een nieuwe afspraak.

Reacties van cliënten

Ja, ik wil een losse NEI sessie boeken

Meer informatie over NEI

 

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook