Integrale Vocal Coaching met NEI

zet een streep door het verleden

Integrale Vocal Coaching met NEI

Nieuw en exclusief bij Vocalized. Iedereen die wel eens met me werkt kent mijn fascinatie voor gezondheid en geluk. Het laatste jaar ben ik zeer geïnspireerd door mijn studie Neuro Emotionele Integratie (NEI). Met NEI spoor je blokkades op en herstel je de balans tussen de twee hersenhelften zodat je energie en je stem weer moeiteloos kan stromen.

Deze zachte therapie zet ik ook in voor angsten, overtuigingen en onzekerheden die met het vak te maken hebben. Jouw onderbewustzijn vertelt wat jij nodig hebt om weer met plezier en ontspanning op de bühne of in de studio te staan. Een NEI sessie geeft inzicht in wat jij nodig hebt vanuit jouw core.

Je kunt je voorstellen dat blokkades remmingen geven in het uitspreken van jezelf. Misschien ben je je onopgemerkt in gaan houden met zingen. Wellicht slik je wel eens woorden door als je je niet gehoord voelt. Of voelt je keelstreek gespannen, klink je minder rijk dan anders, minder bereik, minder adem… Of je merkt dat woorden je triggeren in een tekst. Met andere woorden: je kunt niet voluit zingen en klinken als jezelf. Onze keelstreek is de bron van authenticiteit en communicatie. Al deze belemmeringen die ik beschrijf zijn spiegels. Een uitnodiging om naar binnen te kijken. Om liefdevol en zonder oordeel te onderzoeken wat er aangekeken mag worden.

* We nemen de issues samen door die je ervaart in het werkveld.
* We gaan zingen en werken aan een song die deze issues belichaamt. Ik scan en observeer je gedrag en wat het met je systeem doet.
* We sporen belemmerende overtuigingen en angsten op. Wat blokkeert jou?
* We bespreken de blokkades en geven ze een podium.
* We integreren de informatie. Dit zorgt voor een gevoel van opluchting en diep en authentiek vertrouwen.
* We gaan nogmaals zingen met een versterkt systeem. Je ervaart ‘jezelf’ nu volledig. Hierdoor merk je direct op als je niet aanwezig genoeg bent en blijf je sterk en vitaal.

Zet een streep door het verleden. Ik gun iedereen deze prachtige reis! Herinner jezelf aan de verantwoordelijkheid voor jouw unieke systeem en word weer verliefd op je stem. Verhoog je frequentie en versterk je immuunsysteem.

Boek de Integrale Vocal Coaching hier!

Reacties van cliënten

Meer info over NEI vind je hier.

11 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook