Vocals & nei traject

zet een streep door het verleden

Vocals & nei traject

Nieuw en exclusief bij Vocalized. Iedereen die wel eens met me werkt kent mijn fascinatie voor gezondheid en geluk. Met Nei spoor je blokkades op en herstel je de balans tussen de twee hersenhelften zodat je energie en je stem weer moeiteloos kan stromen. Neuro Emotionele Integratie is een zachte therapie. 

Nei is in te zetten voor angsten, overtuigingen en onzekerheden die met het vak te maken hebben. Jouw onderbewustzijn vertelt wat jij nodig hebt om weer met plezier en ontspanning op de bühne of in de studio te staan. Een Nei sessie geeft inzicht in wat jij nodig hebt vanuit jouw core.

Je kunt je voorstellen dat blokkades remmingen geven in het uitspreken van jezelf. Misschien ben je je onopgemerkt in gaan houden met zingen. Wellicht slik je wel eens woorden door als je je niet gehoord voelt. Of voelt je keelstreek gespannen, klink je minder rijk dan anders, minder bereik, minder adem… Of je merkt dat woorden je triggeren in een tekst. Met andere woorden: je kunt niet voluit zingen en klinken als jezelf. Onze keelstreek is de bron van authenticiteit en communicatie. Al deze belemmeringen die ik beschrijf zijn spiegels. Een uitnodiging om naar binnen te kijken. Om liefdevol en zonder oordeel te onderzoeken wat er aangekeken mag worden.

* We nemen de issues samen door die je ervaart in het werkveld.
* Sessies 1 is een nei sessie en vanuit daar kijken we verder wat je nodig hebt.
* Ik scan en observeer je gedrag en wat het met je systeem doet.
* We sporen belemmerende overtuigingen en angsten op. Wat blokkeert jou?
* We bespreken de blokkades en geven ze een podium.
* We integreren de informatie. Dit zorgt voor een gevoel van opluchting en diep en authentiek vertrouwen.
* We gaan zingen met een versterkt systeem. Je ervaart ‘jezelf’ nu volledig. Hierdoor merk je direct op als je niet aanwezig genoeg bent en blijf je sterk en vitaal.

Zet een streep door het verleden. Ik gun iedereen deze prachtige reis! Herinner jezelf aan de verantwoordelijkheid voor jouw unieke systeem en word weer verliefd op je stem. Verhoog je frequentie en versterk je immuunsysteem.

Boek het Vocals & nei traject hier!

Reacties van cliënten

Meer info over NEI vind je hier.

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException