iVocal 50/60

Neem je tijd

iVocal 50/60

Voor iedereen die intensief wil werken aan de stem en de mens die daar achter zit. Tweewekelijks een privécoaching van 50 of 60 minuten vraagt om een focus, maar de lesduur geeft ook een prettige rust. Ideaal voor gevoelige vocalisten of wanneer iemand wat meer tijd nodig heeft om ‘erin te komen’. Alle ruimte om grenzen te verleggen en vooral ook de diepte in te gaan.

Vocalisten groeien in techniek, tekstoverdracht, timing en presentatie. Ze bepalen zelf hun repertoire en worden persoonlijk begeleid door hun coach binnen het VocalTeam. iVocal 50/60 is te volgen na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 117,00 voor 50 minuten en € 140,00 voor 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Studententarief
Studenten t/m 25 jaar ontvangen 8% korting. Het termijnbedrag is dan € 107,00 voor 50 minuten en € 128,00 voor 60 minuten.

Inschrijven voor iVocal 50/60 kan na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

Dit!! Zo blij!! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Wat een lekker liedje! Warme choco bij de kachel, voetjes omhoog en dromen over je trouwdag...(post Corona zou ik doen). Go Angie Flare alias Inge van Asseldonk <3Out now! Mijn nieuwe single 'Marry Myself', een ode aan de zelfliefde. Hopelijk een klein steuntje in de rug in deze lastige tijden.Luister 'm nu via: tinyurl.com/marry-myself-angie-flareEn laat me weten wat je ervan vindt! 😁Geschreven met en geproduceerd, gemixed en ingespeeld door: Bas van WettenDrums: Miles McPhersonBacking vocals: Nick Jongejan MusicMastering: Ryan Smith, Sterling SoundFoto: Pixels + StoriesArtwork: Twan van Hoof Idee en VormSpecial thanks to: Audrey, O3 Consultancy ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook