iVocal 50/60

Neem je tijd

iVocal 50/60

Voor iedereen die intensief wil werken aan de stem en de mens die daar achter zit. Tweewekelijks een privécoaching van 50 of 60 minuten vraagt om een focus, maar de lesduur geeft ook een prettige rust. Ideaal voor gevoelige vocalisten of wanneer iemand wat meer tijd nodig heeft om ‘erin te komen’. Alle ruimte om grenzen te verleggen en vooral ook de diepte in te gaan.

Vocalisten groeien in techniek, tekstoverdracht, timing en presentatie. Ze bepalen zelf hun repertoire en worden persoonlijk begeleid door hun coach binnen het VocalTeam. iVocal 50/60 is te volgen na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 117,00 voor 50 minuten en € 140,00 voor 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Studententarief
Studenten t/m 25 jaar ontvangen 8% korting. Het termijnbedrag is dan € 107,00 voor 50 minuten en € 128,00 voor 60 minuten.

Inschrijven voor iVocal 50/60 kan na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

En daar is ie! Heel binnenkort ook op Spotify en andere platforms, maar hier alvast inclusief videoboodschap. Wij zijn MEGAMINDY trots op Stef Smits. #deeldeboodschap #stophetpesten #alsjejezelfkuntzijn ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized | ruimte voor je stem

Stef (9) was onlangs te zien in @hollandsgottalent en heeft een wens. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Namelijk: jezelf kunnen zijn en dat niemand meer gepest wordt. En dus heeft hij wat te vertellen. Ik schreef daarom het lied 'Als je jezelf kunt zijn'. En volgende week komt zijn single uit. Dus like zijn pagina en deel deze boodschap. Namens Stef heel erg bedankt ❤, het Vocalteam van Vocalized. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook