Een nieuw tijdperk, lieve zanger(es)

Een nieuw tijdperk, lieve zanger(es)

juli 2021

Na 14 jaar heb ik afscheid genomen van het VocalTeam. Dat team was altijd mijn droom. Collega’s met dezelfde visie, intervisie, samen trainen en zo nog meer leren. Een onvergetelijke periode vol mooie en soms ook pittige momenten. Ik ben iedereen ontzettend dankbaar die samen met mij Vocalized gebouwd heeft tot het merk wat we nu zijn, en voor de hechte vriendschap die in de loop van de tijd is ontstaan.

Tijd voor een nieuwe fase. Solo. Tijd om nog beter in kaart te brengen wat ik te doen heb en waar mijn onderscheidende kracht ligt. Vocal coach en/of zangdocent is immers een vrij beroep en de markt in Nederland is groot.

Ik hou van hard werken, en van uitwisseling op de juiste laag met artiesten, zangers, singer songwriters en getalenteerde amateurs. Ik verkoop geen vocal coaching. Ik verkoop bewustzijn. Ik wil zangers coachen die actief werken aan hun doel in het werkveld. Zoveel hebben talent, willen groeien en hebben iets te melden. Slechts enkelen dóen het ook. 99% overgave is geen overgave. Ik ga voor 100%. Dat is de doelgroep.

Ik sta voor veiligheid, discretie, humor en intuïtie. Voor kennis van het zenuwstelsel en het brein wat aanstuurt hoe we leren én afleren. Ik ben gespecialiseerd in stemklachten, verbinding en analyse. Niet in de laatste plaats sta ik voor humor en ervaring.

Zingen is ambacht. Het is iets natuurlijks. Daarom werk ik het liefst termenvrij, maar spreek desgewenst jouw taal (methodieken). Ik begeleid op piano zodat een liedje muziek blijft. En ik heb de allerbeste logopediste in huis, met wie ik Vocalreset® ontwikkelde. Samen met Loes kan ik bijna alles.

Ambitie = mooi.
Ambitie + Actie = Vocalized.
Bam!