Happy summer!

Happy summer!

8 juli 2022

Lieve vocalist,

De zomerstop is ingegaan bij Vocalized na een te gek concert gisteravond wat we afsloten met een traditioneel glaasje cava. Afgelopen jaar genoot ik van talloze zangers en zangeressen. Ieder met hun eigen vragen, onzekerheden maar ook hun eigen pijlers en authenticiteit. Oud-leerlingen studeerden af aan de Rockacademie, we klommen met z’n allen uit de Corona crisis, en leerden weer te vertrouwen op het waaien van de wind. Meebewegen. Met dat wat het leven van je vraagt. Ik coachte in privésessies, in de Arena Masterclass met Loes, en op mijn geliefde berg in Spanje zag ik boeiende processen en zag ik mensen oprecht veranderen in 4 dagen tijd.
Ik hou van mijn vak. Van het onsaaie karakter ervan. Van de kleurrijke mensen. De gave stemmen met dito ideeën. Van het knetterhard werken vanuit mijn ziel.
Ik trek me terug om te rusten, te schrijven, te laten zijn en te genieten van lange inspirerende zomeravonden. Ik wens je een prachtzomer en zie je daarna heel graag (weer). Inschrijven of verlengen kan gewoon via de website. Begin september ga ik weer plannen.
Dikke tip voor de ZZP’er: Vergeet niet om je PPO subsidie-budget aan te vragen voor flexibele vocal coaching of een Vocaltrip (onder de noemer vocal coaching). Het tarieven-overzicht voor je aanvraag vind je onderaan op de website.
Heb het heel fijn. Santé en geniet van de zon!
❤️ Babz.

12 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook