Onze visie

“Denken in aandacht”

Vocalized is meer dan een zangschool. We geven vocalisten tools maar boven alles het vertrouwen om zich te ontwikkelen. Door het sfeervolle pand op de unieke landelijke locatie, goede cappuccino, een uitgebreid aanbod aan coaching en een persoonlijke benadering. Een plek waar je je thuis voelt, zonder klokken.

Het VocalTeam is betrokken, enthousiast en vol ambitie. Focus, humor en een concrete analyse creëren een veilige omgeving waar je met plezier in jouw tempo kunt groeien. Je voelt je zeker en gesteund, en blijft gemotiveerd. Door te focussen en het denken in mogelijkheden wordt zingen zoveel leuker.

We streven ernaar om universeel te coachen, dus zonder specifieke terminologie. Maar ben je getraind in methodieken als CVT of EVT dan kunnen we aanduidingen of benamingen gemakkelijk voor je ‘vertalen’. Zo spreekt Vocalized moeiteloos de taal van iedere vocalist binnen een visie van veiligheid en gezondheid.

Het VocalTeam van Vocalized | ruimte voor je stem

 

2 days ago

Vocalized | ruimte voor je stem

We hadden een fantastisch eindconcert na een bizar seizoen! Sfeervol, gevarieerd, oude en nieuwe stemmen, mooie praatjes, betrokken en gedurfde liedjes... Heel blij en opgelucht om in elk geval een deel van de roedel compleet te hebben op het honk. Dank aan iedereen die er was, zong of dronk. En tot september! Het foto-/videoalbum volgt. ❤ Babz, Tom, Loes, Pleun en Twan #vocalizedforever #vocalborrel #vocalwei #thisisnotgoodbye @ Vocalized | ruimte voor je stem ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Er is hard gewerkt om iedereen vanaf morgen weer te verwelkomen in én om de zangschool. Wat zijn we blij om weer stemmen te horen en piano's. ❤🤍💙 En met dit fantastische uitzicht moet het buiten wachten ook zeker lukken. #bringiton #nieuwefase #vocalcoaching #vocalwei #green ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook