Visie

Mijn visie

Visie

Ik geef vocalisten tools maar boven alles het vertrouwen om zich te ontwikkelen. Door het sfeervolle pand op de unieke landelijke locatie, goede cappuccino, een uitgebreid aanbod aan coaching en een persoonlijke benadering. Een plek waar je je thuis voelt, zonder klokken. Waar je je welkom voelt. Waar je je durft over te geven aan datgene waarvoor je mij nodig denkt te hebben.

Alle mensen bij Vocalized zijn betrokken, enthousiast en creatief. Focus, humor en een ongedwongen ambiance creëren een veilige omgeving waar je met plezier een betere vocalist wordt. Door je muzikaliteit te omarmen en het denken in mogelijkheden wordt zingen zoveel leuker. Je stem is de dienaar van je hart maar bevindt zich tussen het hart en het hoofd. Speak you mind, sing your truth.

Ik streef ernaar om universeel te coachen, dus zonder specifieke terminologie. Maar ben je getraind in een bepaalde methodieken dan spreek ik moeiteloos je taal. Kort gezegd zie ik mijn vak als het fysiek vertalen van wensen, het reguleren van druk en het trainen van de bewuste aanwezigheid. Zodat je het licht in jezelf weer aan kunt doen en alle antwoorden in jezelf kunt vinden.

De toevoeging van NEI maakt de vocal coaching desgewenst integraal. Hiermee los ik een wens in die ik al heel lang koesterde: fysieke bewijslast voor bepaalde blokkades. Wanneer deze geïntegreerd worden kan dit niet alleen het zingen maar ook je leven veranderen. En dat wens ik iedereen toe!

💜 Babz.

 

 

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException