Onze visie

“Denken in aandacht”

Vocalized is meer dan een zangschool. We geven vocalisten tools maar boven alles het vertrouwen om zich te ontwikkelen. Door het sfeervolle pand op de unieke landelijke locatie, goede cappuccino, een uitgebreid aanbod aan coaching en een persoonlijke benadering. Een plek waar je je thuis voelt, zonder klokken.

Het VocalTeam is betrokken, enthousiast en vol ambitie. Focus, humor en een concrete analyse creëren een veilige omgeving waar je met plezier in jouw tempo kunt groeien. Je voelt je zeker en gesteund, en blijft gemotiveerd. Door te focussen en het denken in mogelijkheden wordt zingen zoveel leuker.

We streven ernaar om universeel te coachen, dus zonder specifieke terminologie. Maar ben je getraind in methodieken als CVT of EVT dan kunnen we aanduidingen of benamingen gemakkelijk voor je ‘vertalen’. Zo spreekt Vocalized moeiteloos de taal van iedere vocalist binnen een visie van veiligheid en gezondheid.

Het VocalTeam van Vocalized | ruimte voor je stem

 

En daar is ie! Heel binnenkort ook op Spotify en andere platforms, maar hier alvast inclusief videoboodschap. Wij zijn MEGAMINDY trots op Stef Smits. #deeldeboodschap #stophetpesten #alsjejezelfkuntzijn ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized | ruimte voor je stem

Stef (9) was onlangs te zien in @hollandsgottalent en heeft een wens. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Namelijk: jezelf kunnen zijn en dat niemand meer gepest wordt. En dus heeft hij wat te vertellen. Ik schreef daarom het lied 'Als je jezelf kunt zijn'. En volgende week komt zijn single uit. Dus like zijn pagina en deel deze boodschap. Namens Stef heel erg bedankt ❤, het Vocalteam van Vocalized. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook