LS Instituut voor stem en keel

Expertise en vertrouwen

LS Instituut voor stem en keel

Loes Selten runt één van de meest vooraanstaande logopediepraktijken gespecialiseerd in stem-, slik- en keelklachten. Het is namelijk een misvatting dat elke logopedist bekwaam is op deze gebieden. Samen met haar ambitieuze team ziet ze in Arnhem wekelijks vele cliënten. Sinds maart 2019 is de dependance van de logopediepraktijk van Loes Selten bij Vocalized gevestigd. Hierdoor hebben we nog kortere lijntjes bij vragen, stemklachten of andere gerelateerde issues. Wist je dat het keelgebied, het slikmechanisme en de spierspanning in de halsstreek nauw samenhangt met hoe je klinkt en hoe het aanvoelt? Met een verwijzing van je huisarts kun je een afspraak inplannen bij Loes of haar collega’s. Na een uitgebreide intake ben je niet alleen een hoop info wijzer maar heb je ook een concreet behandelplan. Manuele facilitatie van de larynx (MFL) is een belangrijk onderdeel van de behandeling. De spieren rondom je strottenhoofd worden gerekt en kunnen weer ontspannen, zodat je stemplooien weer voluit kunnen trillen. Loes is docent MFL en zeer ervaren in deze interessante therapie.

De jarenlange samenwerking met Babz resulteerde in een visie die geregistreerd staat als Vocalreset®. Dit is een vocal trip voor stemprofessionals op La Miana in Spanje. Is je dat een brug te ver dan wordt Loes ingevlogen tijdens een iFlexz-sessie. Een aanrader voor iedereen die meer inzicht in zijn stem, houding en gedrag wil krijgen. Momenteel geniet Loes van haar verlof en neemt Sterre Schimmel haar zaken waar. Bereik haar via sterre@loesselten.nl.

Vergoedingen voor logopedie zijn medisch en verlopen daarom via de zorgverzekeraar (houd rekening met het eigen risico).
Vestiging De Mortel Loes Selten instituut voor stem en keel T: 06 – 45 56 00 20 E: info@loesselten.nl
Vestiging Arnhem Vijverlaan 30 6822 HE Arnhem T: 026 – 848 26 38 M: 06 – 45 56 00 20 E: info@loesselten.nl

4 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

6 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook