LS Instituut voor stem en keel

Expertise en vertrouwen

LS Instituut voor stem en keel

Loes Selten runt één van de meest vooraanstaande logopediepraktijken gespecialiseerd in stem-, slik- en keelklachten. Het is namelijk een misvatting dat elke logopedist bekwaam is op deze gebieden. Samen met haar ambitieuze team ziet ze in Arnhem wekelijks vele cliënten. Sinds maart 2019 is de dependance van de logopediepraktijk van Loes Selten bij Vocalized gevestigd. Hierdoor hebben we nog kortere lijntjes bij vragen, stemklachten of andere gerelateerde issues. Wist je dat het keelgebied, het slikmechanisme en de spierspanning in de halsstreek nauw samenhangt met hoe je klinkt en hoe het aanvoelt? Met een verwijzing van je huisarts kun je een afspraak inplannen bij Loes. Na een uitgebreide intake ben je niet alleen een hoop info wijzer maar heb je ook een concreet behandelplan. Manuele facilitatie van de larynx (MFL) is een belangrijk onderdeel van de behandeling. De spieren rondom je strottenhoofd worden gerekt en kunnen weer ontspannen, zodat je stemplooien weer voluit kunnen trillen. Loes is docent MFL en zeer ervaren in deze interessante therapie.

De jarenlange samenwerking met Babz resulteerde in een visie die geregistreerd staat als Vocalreset®. Dit is een vocal trip voor stemprofessionals op La Miana in Spanje. Is je dat een brug te ver dan wordt Loes ingevlogen tijdens een iFlexz-sessie. Een aanrader voor iedereen die meer inzicht in zijn stem, houding en gedrag wil krijgen.

Vergoedingen voor logopedie zijn medisch en verlopen daarom via de zorgverzekeraar (houd rekening met het eigen risico).
Vestiging De Mortel Loes Selten instituut voor stem en keel T: 06 – 45 56 00 20 E: info@loesselten.nl
Vestiging Arnhem Vijverlaan 30 6822 HE Arnhem T: 026 – 848 26 38 M: 06 – 45 56 00 20 E: info@loesselten.nl

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook