Shift | The Trip

Vanuit overgave naar rust in 6 dagen

Shift | The Trip

Heb je behoefte aan overzicht? Qua stem, in het werkveld maar ook op persoonlijk vlak. Wat wil ik nou echt vanuit mijn ziel en hoe kom ik daar?

Deze Shift (voorheen VocalGoals) biedt tools, vocal en personal coaching en een krachtige balans tussen de juiste actie en rust om zo weer tot jezelf te komen. Een heldere rustigere mind, een gezonde koppeling tussen stem, lichaam en geest. Inspiratie en een reëel beeld wat met jou en je keuzes mee mag bewegen!

Deze trip is breed inzetbaar bij de zoektocht naar vertrouwen, het hervinden van plezier en persoonlijke groei. Alles wordt makkelijker als het leven vol vertrouwen door je heen mag stromen zonder weerstand. Een combi van zijn, individuele coaching, momenten van stilte in de voorjaarszon, vocal training, heerlijk eten, een duik in een zwembad vol bronwater… Met gelijkgestemden in een veilige en gelijkwaardige omgeving. Rust, actie, reflectie en aanwezig zijn met hulp van de helende energie op de berg.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector. Laat het ons vooraf weten als je een declaratie wilt indienen. Deze trip is voor iedereen die op zoek is naar eenheid.

Datum: to be announced, La Tribu del Alma, Andalusië
Max. aantal deelnemers: 8 (De groep wordt met zorg samengesteld. Na aanmelding wordt je gebeld en gekeken of je in de groep past.)
Coaching: Babz Verhoeven (vocal coach, nei-therapeut, systemisch werk)
Er wordt gewerkt met live pianobegeleiding.
€ 1495,- voor ALLES behalve je ticket Dus verblijf met volpension, water, koffie, thee, fruit, alle coaching, intake en BTW. € 1495,-

 

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

Tarief voor de Shift trip

Het verblijf op La Tribu del Alma is onvergetelijk! Een karakteristieke tweepersoonskamer met volpension bestaande uit:
* ontbijt
* uitgebreide lunch
* eerlijk driegangen diner
* heerlijk bergwater, koffie/thee met lekkernijen

Het bedrag van € 1495,- is inclusief alle coaching, verblijf op basis van een tweepersoonskamer met volpension én de BTW. Ook een veilige retourtransfer van en naar de berg is inbegrepen. Het enige wat niet inclusief is is dus je ticket . Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

BoekenReis, verblijf en kosten

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException