Shift | The Trip

Vanuit overgave naar rust in 6 dagen

Shift | The Trip

Heb je behoefte aan overzicht? Qua stem, in het werkveld maar ook op persoonlijk vlak. Wat wil ik nou echt vanuit mijn ziel en hoe kom ik daar?

Deze Shift (voorheen VocalGoals) biedt tools, vocal en personal coaching en een krachtige balans tussen de juiste actie en rust om zo weer tot jezelf te komen. Een heldere rustigere mind, een gezonde koppeling tussen stem, lichaam en geest. Inspiratie en een reëel beeld wat met jou en je keuzes mee mag bewegen!

Deze trip is breed inzetbaar bij de zoektocht naar vertrouwen, het hervinden van plezier en persoonlijke groei. Alles wordt makkelijker als het leven vol vertrouwen door je heen mag stromen zonder weerstand. Een combi van zijn, individuele coaching, momenten van stilte in de voorjaarszon, vocal training, heerlijk eten, een duik in een zwembad vol bronwater… Met gelijkgestemden in een veilige en gelijkwaardige omgeving. Rust, actie, reflectie en aanwezig zijn met hulp van de helende energie op de berg.

TIP: Deze coachingsreis is te declareren via de PPO subsidie voor professionals in de culturele en creatieve sector. Laat het ons vooraf weten als je een declaratie wilt indienen. Deze trip is voor iedereen die op zoek is naar eenheid.

Datum: 18 t/m 23 juni 2023, La Miana
Max. aantal deelnemers: 12 (De groep wordt met zorg samengesteld. Na aanmelding wordt je gebeld en gekeken of je in de groep past.)
Coaching: Babz Verhoeven (vocal coach, RET-coach, NLP-coach)
Er wordt gewerkt met live pianobegeleiding.
€ 1049,- voor ALLES behalve je ticket en transfer voor snelle beslissers tot 1 maart 2023 bij een volledige aanmelding/betaling. Dus verblijf met volpension, water, koffie, thee, fruit, wijn bij het diner, alle coaching, intake en BTW. € 1149,- vanaf 1 maart 2023.

 

Boek deze vocaltrip
Ga terug naar Vocaltrips

Tarief voor de Shiftgoals trip

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met volpension bestaande uit:
* ontbijt
* uitgebreide lunch
* Spaans getint driegangen diner met tafelwijn
* heerlijk bergwater, koffie/thee met lekkernijen

Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beschikbaar tegen een toeslag van € 23,- p.p.p.n.. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Het bedrag van € 1149,- is inclusief alle coaching, verblijf op basis van een tweepersoonskamer met volpension én de BTW. Het enige wat niet inclusief is is dus je ticket en de transfer naar de berg. Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij akkoord van ons per mail kun je je vlucht gaan boeken. NB: boek niet voor je de mail hebt ontvangen.

BoekenReis, verblijf en kosten

1 month ago

Vocalized
Hebben jullie het fijn? Ik zit hier. Niet lonesome zoals LeAnn zingt, maar met de helft van ons gezin en zeehond Fabel, überchill. Het aanbod voor dit seizoen is online op vocalized.nl. Vergeet niet je PPO subsidie aan te vragen. En check de integrale Vocal Coaching met NEI als je groots en fris aan dit nieuwe hoofdstuk wil beginnen 💎. À bientôt! 🩵#highskilledvocalcoaching #babzverhoeven #vocalized #stemprofessionals #NEI #pposubsidie #development #awareness #sejours #ladoucefrance ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Bonjour! Op www.vocalized.nl vind je mijn nieuwe aanbod, info over Integrale Vocal Coaching met NEI, flexibele coachingsopties en coaching op een vaste tijd. Hover op High skilled vocal coaching voor alle opties en bestel direct in de shop. Al klant? Check je mail voor kortingcodes (tot 1 sept). Je kunt rond 20 augustus een uitnodiging verwachten. 11 september pak ik na de reset en de planning ales weer op. À bientôt! #vocalized #highskilledvocalcoaching #stemanalist #coachforprofessionals ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook