VocalTrips

Zingen en zijn in Andalusië

VocalTrips

Geclusterde focus, ofwel een aaneengesloten periode van aandacht voor specifieke dingen. Inspirerend én confronterend omdat je een diepere laag aanboort. Op het prachtige landgoed van La Tribu del Alma in het zuiden van Spanje is er niks en alles tegelijk. Zover als je kijken kunt zie je de immense bergen, gevangen in het blauw van de warme lucht. Een bezielde plek die je raakt.

Geniet van het uitgebreide volpension met eerlijke gerechten bereid door Annemieke en Ray Klaassen, vergezeld van een zelf gewonnen glaasje bronwater of cava. Neem een duik in het prachtige zwembad tijdens de siësta. En word ’s ochtends gewekt door de vriendelijke zon in een van de chille kamers van dit pittoresque huis. De mogelijkheden en werkplekken op deze locatie zijn eindeloos en piano en gitaar zijn aanwezig.

Deze plek ademt inspiratie, rust en verbinding. Ben je benieuwd naar de concepten? Ik richt me op zangers die actief zijn op de bühne of werkzaam zijn als zangdocent of vocal coach. Of op de hongerige semi-professional die mentaal of vocaal iets uit te zoeken heeft.

2024

Vocalreset® (16 t/m 21 september)
voor wie spreken, zingen en zijn wil verenigen d.m.v. high end vocal coaching, mental coaching, energetisch bewustzijn, logo en cranio

TIP: Deze vocal trips zijn te declareren via de PPO subsidie voor professionals werkzaam in de culturele en creatieve sector.

INVESTERING: Alle genoemde prijzen zijn inclusief ALLES exclusief je ticket. D.w.z. inclusief alle coaching, verblijf op een tweepersoonskamer met uitgebreid volpension, water, koffie en thee, fruit, BTW en een veilige transfer van en naar de berg volledig door ons geregeld.

GROEP: Na aanmelding wordt je gebeld en wordt er gekeken of je in de groep past. Veiligheid en evenwicht in de groep is onze grootste zorg.

—————————————————————-

[2025]

Shift (april 2025)
verenig je vocale en persoonlijke doelen door vocal skills én inzicht in personal skills, reflectie, meditatie, balans tussen actie en rust

Vocalresponse (april 2025)
werk aan je vocal ID, sound, skills, eigenheid en performance, maar ook je non-verbale communicatie op de bühne

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException