VocalTrips

Zingen en zijn op La Miana

VocalTrips

Geclusterde focus, ofwel een aaneengesloten periode van aandacht voor specifieke dingen. Inspirerend én confronterend omdat je een diepere laag aanboort. Op het middeleeuwse landgoed van La Miana in de Spaanse Pyreneeën is er niks en alles tegelijk. Zover als je kijken kunt zie je de immense berg, de kasteelruïne, paarden en bossen. Eindeloos. Letterlijk ‘de wereld aan je voeten’. Een historische plek die iets doet met iedereen die haar bezoekt.

Geniet van het uitgebreide volpension met eerlijke Spaanse en Catalaanse gerechten bereid door Eveline van Bogerijen en Frans Engelhard, vergezeld van een zelf gewonnen glaasje bronwater of cava. Neem een duik in het zwembad tijdens de siësta. En word ’s ochtends gewekt door de vriendelijke zon in een van de karakteristieke kamers in de rectoria.

Een originelere, fijnere plek dan La Miana kunnen wij ons niet voorstellen! Ben je ambitieus en gemotiveerd vocalist dan is Vocalresponse jouw trip. Ben je stemprofessional dan is Vocalreset® op je lijf geschreven.