VocalTrips

Zingen en zijn op La Miana

VocalTrips

Geclusterde focus, ofwel een aaneengesloten periode van aandacht voor specifieke dingen. Inspirerend én confronterend omdat je een diepere laag aanboort. Op het middeleeuwse landgoed van La Miana in de Spaanse Pyreneeën is er niks en alles tegelijk. Zover als je kijken kunt zie je de immense berg, de kasteelruïne, paarden en bossen. Eindeloos. Letterlijk ‘de wereld aan je voeten’. Een historische plek die iets doet met iedereen die haar bezoekt.

Geniet van het uitgebreide volpension met eerlijke Spaanse en Catalaanse gerechten bereid door Eveline van Bogerijen en Frans Engelhard, vergezeld van een zelf gewonnen glaasje bronwater of cava. Neem een duik in het zwembad tijdens de siësta. En word ’s ochtends gewekt door de vriendelijke zon in een van de karakteristieke kamers in de rectoria.

Een originelere, fijnere plek dan La Miana kan ik me niet voorstellen! Ben je benieuwd naar de concepten? Ik richt me op zangers die actief zijn op de bühne of werkzaam zijn als zangdocent of vocal coach. Of op de hongerige semi-professional die mentaal of vocaal iets uit te zoeken heeft.

2023

Shift (juni)
verenig je vocale en persoonlijke doelen door vocal skills én inzicht in personal skills, reflectie, meditatie, balans tussen actie en rust

Vocalreset® (augustus)
voor wie spreken, zingen en zijn wil verenigen d.m.v. high end vocal coaching, mental coaching, bewustzijn, logo en cranio

TIP: Deze vocal trips zijn te declareren via de PPO subsidie voor professionals werkzaam in de culturele en creatieve sector.

INVESTERING: Alle genoemde prijzen zijn inclusief ALLES exclusief je reiskosten (ticket en transfer naar de berg). D.w.z. inclusief alle coaching, verblijf op een tweepersoonskamer met uitgebreid volpension, tafelwijn, water, koffie en thee, fruit, BTW.

GROEP: Na aanmelding wordt je gebeld en wordt er gekeken of je in de groep past. Veiligheid en evenwicht in de groep is onze grootste zorg.

—————————————————————-

[2024

Vocalresponse
werk aan je vocal ID, sound, skills, eigenheid en performance, maar ook je non-verbale communicatie op de bühne

Vocalgrip

voor een flexibele, fitte, gezonde, uitgebalanceerde en breed inzetbare stem waar je grip op hebt door je spiergeheugen te kraken]

13 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook