Coaching voor groepen

Things can only get better

Coaching voor groepen

Ondanks de wekelijkse repetities kan er behoefte groeien naar meer. De drang om geïnspireerd te worden en een stapje verder te gaan. Bijvoorbeeld als jaarlijkse kers op de taart, of als er wat te vieren valt zoals in het geval van een jubileumjaar. Babz stelt in overleg een uitgebalanceerd plan samen om optimaal gebruik te kunnen maken van de tijd. Omdat een groep gevormd wordt door individuen is er ook ruimte voor individuele vragen. Een antwoord geeft rust, en dit heeft een uitwerking op de groep.

Een halve dag of een hele dag de volledige aandacht van een ervaren en breed inzetbare vocal coach, om meters te maken. 
Eindelijk die grondige uitleg over welk technisch aspect dan ook, praktische en functionele tips of een passend advies per stemgroep, hulp en focus bij solo’s, lachen tijdens improvisaties, het bij elkaar brengen van de klankkleur, uitleg over stijlbesef, microfoontechniek en nog veel meer!

10 hours ago

Vocalized
🤟 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Tonight! Finale van @the_tribute_battle met @brothersofbluestributeband 😎😎 met among many others mijn greatest love af all @twanvanhoof en nóg 5 andere topacts. Kijken dus sbs6 20.00u #fan #finale #tribute #brothersofblues #spannend ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook