VocalzCool

Groeien en samenwerken

VocalzCool

Vanaf 12 jaar leggen we een basis voor techniek. Eerder heeft dat qua lichaam, stem en focus nauwelijks zin. Stemmen groeien, en dat schept mogelijkheden zoals werken aan: meerstemmigheid, bereik, adem en het fundament voor zangtechniek. Zo wordt een stem sterker en blijft ze gezond. Naast aanwijzingen van de coach leren leerlingen elkaar feedback te geven. Om concreet te zijn, en om te luisteren hoe een ander de stem beschrijft. Wekelijks werken we in duo-coaching met een vaste coach.

Vier keer per jaar zijn er privé coachings van 30 minuten. Hierdoor komt één duo-coaching per seizoen te vervallen. Indien er geen duo-leerling beschikbaar is krijgt een leerling wekelijks 30 minuten privé coaching. Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk. Optreden voor een groot publiek met een live band. Kicken! Het VocalEvent vindt al jaren plaats in maart in ’t Ridderhof.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (35 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 103,00. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Inschrijven voor VocalzCool kan na de VocalCheck Junior, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

2 days ago

Vocalized | ruimte voor je stem

We hadden een fantastisch eindconcert na een bizar seizoen! Sfeervol, gevarieerd, oude en nieuwe stemmen, mooie praatjes, betrokken en gedurfde liedjes... Heel blij en opgelucht om in elk geval een deel van de roedel compleet te hebben op het honk. Dank aan iedereen die er was, zong of dronk. En tot september! Het foto-/videoalbum volgt. ❤ Babz, Tom, Loes, Pleun en Twan #vocalizedforever #vocalborrel #vocalwei #thisisnotgoodbye @ Vocalized | ruimte voor je stem ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Er is hard gewerkt om iedereen vanaf morgen weer te verwelkomen in én om de zangschool. Wat zijn we blij om weer stemmen te horen en piano's. ❤🤍💙 En met dit fantastische uitzicht moet het buiten wachten ook zeker lukken. #bringiton #nieuwefase #vocalcoaching #vocalwei #green ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook