VocalzCool

Groeien en samenwerken

VocalzCool

Vanaf 12 jaar leggen we een basis voor techniek. Eerder heeft dat qua lichaam, stem en focus nauwelijks zin. Stemmen groeien, en dat schept mogelijkheden zoals werken aan: meerstemmigheid, bereik, adem en het fundament voor zangtechniek. Zo wordt een stem sterker en blijft ze gezond. Naast aanwijzingen van de coach leren leerlingen elkaar feedback te geven. Om concreet te zijn, en om te luisteren hoe een ander de stem beschrijft. Wekelijks werken we in duo-coaching met een vaste coach.

Vier keer per jaar zijn er privé coachings van 30 minuten. Hierdoor komt één duo-coaching per seizoen te vervallen. Indien er geen duo-leerling beschikbaar is krijgt een leerling wekelijks 30 minuten privé coaching. Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk. Optreden voor een groot publiek met een live band. Kicken! Het VocalEvent vindt al jaren plaats in maart in ’t Ridderhof.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (35 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 103,00. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Inschrijven voor VocalzCool kan na de VocalCheck Junior, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

3 weeks ago

Vocalized | ruimte voor je stem

It's official! Loes Selten instituut voor stem en keel is ingetrokken bij Vocalized | ruimte voor je stem. Nog meer en nog sneller samenwerken. Dé plek voor ambitieuze vocalisten als het gaat om coaching en stemverzorging. En wat vinden jullie van onze nieuwe zuil? #Vocalized #LSinstituutvoorstemenkeel #vocalreset #vocalcoaching #stemkenners #logopedie2.0 #mfl ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Heerlijk buiten gewerkt deze Projectweek, met workshops van Pleun, Kim, Tom, Sanne en Babz. Vanavond onze afsluitende VocalBorrel voor iedereen die dit jaar coaching volgde of op trip ging. Welkom vanaf 20.15 voor een drankje en een dansje en kamperen in de wei kan ook! 🍸🥂🍻💃 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook