VocalzCool

Groeien en samenwerken

VocalzCool

Vanaf 12 jaar leggen we een basis voor techniek. Eerder heeft dat qua lichaam, stem en focus nauwelijks zin. Stemmen groeien, en dat schept mogelijkheden zoals werken aan: meerstemmigheid, bereik, adem en het fundament voor zangtechniek. Zo wordt een stem sterker en blijft ze gezond. Naast aanwijzingen van de coach leren leerlingen elkaar feedback te geven. Om concreet te zijn, en om te luisteren hoe een ander de stem beschrijft. Wekelijks werken we in duo-coaching met een vaste coach.

Vier keer per jaar zijn er privé coachings van 30 minuten. Hierdoor komt één duo-coaching per seizoen te vervallen. Indien er geen duo-leerling beschikbaar is krijgt een leerling wekelijks 30 minuten privé coaching. Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk. Optreden voor een groot publiek met een live band. Kicken! Het VocalEvent vindt al jaren plaats in maart in ’t Ridderhof.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 111,00. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Inschrijven voor VocalzCool kan na de VocalCheck Junior, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

Soms is er gewoon geen einde te vinden aan een intense coaching. Dan maar een indaalmomentje. Prettig weekend!😎 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Vandaag was deze glitterster weer bij ons na zijn fantastische optreden in Holland's got Talent😍. Met de glitterhakken, het cadeautje van Paul de Leeuw. Je kunt er namelijk ook prima door zingen 😁 Wij zijn meer dan trots op dit blije ei! #glitter #glamour #hollandsgottalent #vocalized #vocalmini #8endithadniemandverwacht #stefsmits #plannen ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook