VocalMiniz

Want jong geleerd...

VocalMiniz

Wekelijks wordt er in duo’s 40 minuten gewerkt aan stem, houding en presentatie. Leerlingen overleggen samen aan welk liedje er gewerkt wordt en het plezier in het zingen is natuurlijk het allerbelangrijkste.

We werken uitsluitend met pianobegeleiding van de coach ter bevordering van gehoor en samenspel. Vocalized stimuleert de verantwoording om bewust en actief samen te werken. En met name dat maakt het verschil tussen zangles en vocal coaching. “Zorg jij voor de akkoorden, dan print ik de tekst.”  Zingen is een avontuur. Ga mee op ontdekkingsreis! Er is aandacht voor ritmiek, melodie, creativiteit, uitspraak van Nederlands en Engels en dynamiek. Op een intensieve, leuke manier leren we kinderen samenwerken én hun ruimte in te nemen.

Per seizoen vervangen we drie keer de duo-coaching door een privé coaching van 25 minuten. VocalMiniz mogen optreden tijdens het Huiskamerconcert. Tof en uiteraard heel leerzaam! Is er geen duo-leerling beschikbaar of is de inschatting dat privé coaching beter aansluit dan krijgt de leerling 25 minuten privé coaching per week.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 96,00. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Inschrijven voor VocalMiniz kan na de VocalCheck Junior, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

                                                                                    

InschrijvenTarieven

En daar is ie! Heel binnenkort ook op Spotify en andere platforms, maar hier alvast inclusief videoboodschap. Wij zijn MEGAMINDY trots op Stef Smits. #deeldeboodschap #stophetpesten #alsjejezelfkuntzijn ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized | ruimte voor je stem

Stef (9) was onlangs te zien in @hollandsgottalent en heeft een wens. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Namelijk: jezelf kunnen zijn en dat niemand meer gepest wordt. En dus heeft hij wat te vertellen. Ik schreef daarom het lied 'Als je jezelf kunt zijn'. En volgende week komt zijn single uit. Dus like zijn pagina en deel deze boodschap. Namens Stef heel erg bedankt ❤, het Vocalteam van Vocalized. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook