Arena Masterclass

Arena Masterclass

Verlangen naar grip en vertrouwen is een herkenbare factor voor zangers. Op de Vocalreset-trip ontwikkelden we de
Arena masterclass. En nu halen we de Arena naar Vocalized. Laat jezelf raken en inspireren door andere ervaren vocalisten, hun repertoire, sound en performance.

Loes vertelt uitgebreid over aanpak, ervaringen, aanleidingen en oorzaken. Logopedie toegespitst op stemprofessionals met cases uit het vak en praktische tools en inzichten. Babz belicht de achtergrond van onze visie, wat jouw stem je te vertellen heeft en hoe je gericht en functioneel kunt trainen als je durft te kiezen en je specialisme kunt omarmen. Bewustwording van gewoontes, spiergeheugen en overtuigingen geven je inzicht in je aanpak en legio nieuwe mogelijkheden.

Iets waar je (al heel lang) grip op wil, iets wat je triggert op persoonlijk, technisch of tekstueel vlak. Stap de Arena in, leer vanuit het huidige moment te kiezen en voel je vrijer in je stem dan ooit.

Wij zorgen voor een uitgebalanceerd programma ter voorbereiding, en boven alles: een veilige omgeving. Een heerlijke lunch, vers fruit, warme drankjes en een afsluitende borrel. Ook voordelig te boeken met een individuele iFlexz sessie van 60 minuten, in te plannen in mei of juni om de ingangen van de masterclass te intensiveren.

Coaching:
Loes Selten, logopedist en Cranio Sacraaltherapeut
Babz Verhoeven, vocal coach, RET-therapeut
Roel van den Nieuwenhoff, pianist
 
Datum:  3 april  10 – 17 uur
Niveau: (semi)prof, max. 9 deelnemers
Bereikbaar: met de auto
Investering: € 161,- excl. BTW
Investering + iFlexz: € 231,- excl. BTW

Boek deze coaching
Hou me op de hoogte. Ik kan deze data niet maar ik ontvang graag informatie bij nieuwe data

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook