Arena Masterclass

Arena Masterclass

Verlangen naar grip en vertrouwen is een herkenbare factor voor zangers. Op de Vocalreset-trip ontwikkelden we de
Arena masterclass. En nu halen we de Arena naar Vocalized. Laat jezelf raken en inspireren door andere ervaren vocalisten, hun repertoire, sound en performance.

Loes vertelt uitgebreid over aanpak, ervaringen, aanleidingen en oorzaken. Logopedie toegespitst op stemprofessionals met cases uit het vak en praktische tools en inzichten. Babz belicht de achtergrond van onze visie, wat jouw stem je te vertellen heeft en hoe je gericht en functioneel kunt trainen als je durft te kiezen en je specialisme kunt omarmen. Bewustwording van gewoontes, spiergeheugen en overtuigingen geven je inzicht in je aanpak en legio nieuwe mogelijkheden.

Iets waar je (al heel lang) grip op wil, iets wat je triggert op persoonlijk, technisch of tekstueel vlak. Stap de Arena in, leer vanuit het huidige moment te kiezen en voel je vrijer in je stem dan ooit.

Wij zorgen voor een uitgebalanceerd programma ter voorbereiding, en boven alles: een veilige omgeving. Een heerlijke lunch, vers fruit, warme drankjes en een afsluitende borrel. Ook voordelig te boeken met een individuele iFlexz sessie van 60 minuten, in te plannen in mei of juni om de ingangen van de masterclass te intensiveren.

Coaching:
Loes Selten, logopedist en Cranio Sacraaltherapeut
Babz Verhoeven, vocal coach, RET-therapeut
Roel van den Nieuwenhoff, pianist
 
Datum:  3 april  10 – 17 uur
Niveau: (semi)prof, max. 9 deelnemers
Bereikbaar: met de auto
Investering: € 161,- excl. BTW
Investering + iFlexz: € 231,- excl. BTW

Boek deze coaching
Hou me op de hoogte. Ik kan deze data niet maar ik ontvang graag informatie bij nieuwe data