Coachingsdag

16 juni 2019

Coachingsdag

Ons jaarlijks evenement voor alle zangdocenten en vocal coaches die alles uit het vak willen halen en zich bewust willen verdiepen en hun (coachings)skills of hun eigen zangskills willen verrijken (bijv. om voor te zingen bij auditieve leerlingen). Ook logopedisten/stemtherapeuten met vocale inslag zijn welkom, evenals vakstudenten zang/muziektheater/docent.
 
Het doel van deze dag is om kennis uit te wisselen maar vooral om elkaar te coachen en te inspireren. Sparren over het vak en ons werkveld bij cases als stemklachten, dyslexie, zwangerschap, leertypen, maar ook coachingsstijl, lestempo of stijlbesef kunnen aan de orde komen. Het programma wordt samengesteld n.a.v. de onderwerpen die de deelnemers graag behandeld zien en wordt gehost door het VocalTeam met enkele gastsprekers. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
 
Hierbij nodigen we je van harte uit voor deze bijzondere dag op 16 juni 2019 bij Vocalized.
 
Vocalized is goed bereikbaar met de auto (Dr de Quayweg 8, De Mortel). Voor degenen die geen auto hebben: we komen je met liefde halen op NS station Helmond om 09.15u en vertrekken om 18.15u weer naar het station. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van € 5,-.
 

De inschrijving stopt bij 25 inschrijvingen. We hopen weer op een full house vol inspiratie net zoals voorgaande edities.

 

Kosten bedragen € 119,- exclusief BTW inclusief certificaat van deelname, verse muntthee, koffiespecialiteiten, een heerlijke uitgebreide biologische lunch en een afsluitende borrel. Studenten betalen een gereduceerd tarief van € 89,- inclusief BTW. Aanmelden? Klik op Inschrijven.

InschrijvenTarieven

1 month ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook