Vocalreset® sessie

Vocalreset® sessie

Soms is er mentaal, medisch of technisch een indicatie om naast vocal coaching ook logopedie in te vliegen. Bijvoorbeeld bij stemklachten, veranderde sound, medicatie, of moeite bij zingen of spreken. Dit vraagt om een Vocalreset® sessie met Babz én Loes. De gemakkelijkste manier voor het meest complete inzicht in je spreek- en zangstem.

Vocalreset® is ontwikkeld door Babz en Loes voor iedereen die een eerlijk, direct advies nodig heeft voor de langere termijn. Het programma heeft al vele stemmen gered en veel zangers gerust gesteld en geheeld. Directe analyse, korte lijnen met KNO als dat nodig blijkt, en een persoonlijke link tussen de overeenkomsten in spreekstem en het zingen. Voor de echte fanaten is er de Vocalreset®trip naar Spanje.

Het logopediegedeelte wordt betaald via de zorgverzekering. De flexibel in te plannen sessie boek je eenvoudig via onderstaande link.

Boek deze coaching
Terug naar overige producten enkele sessies

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException