Babz

Vocal coach, life coach & bandcoach

Babz

Welkom! Ik ben Babz, eigenaar van Vocalized. Door een bewogen levenspad heb ik de overtuiging dat het essentieel is om de dingen te aanvaarden zoals ze op dit moment zijn. Maar dan niet zoals je dénkt dat ze zijn. Dat verschil is enorm groot. Veel aspecten die in coaching naar voren komen hebben eigenlijk niet met zingen te maken, maar met de persoon die voor je neus staat. Als je daar bewust en respectvol mee omgaat kun je bergen verzetten.

Vanaf 2016 ben ik me naast vocal coaching daarom ook actief gaan verdiepen in life coaching. Ik werk op basis van mijn levenservaring, gelijkwaardigheid en intuïtie. Binnenkort komt mijn eigen website www.babzverhoeven.nl online met info over coaching.

Mensen omschrijven me als persoonlijk en direct, en dat past precies bij de visie van Vocalized. Door een analytisch oor detecteer ik snel stemproblemen en technische obstakels en ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in Vocal Emergency en het werken met stemprofessionals en artiesten. Zowel op het gebied van zangskills als in het verbeteren van (vocal) coaching. Daarnaast ben ik de founder van het VocalReset concept waarmee ik, samen met mijn gepassioneerd collega Loes, al vele artiesten hebben mogen helpen.
Verder schrijf ik mijn eigen liedjes, geef ik gastlessen op conservatoria en schreef ik een boek over bewustzijn. Ik ben trots op mijn VocalTeam, waar ik zelf ook nog elke dag van leer, en geniet van al die bijzondere stemmen waar ik mee mag werken. Life is a gift, make it deep!

Opleiding
– Conservatorium Alkmaar (zang jazz & pop ’99)
– Diploma Course for Singers (CVT 2005)
– Volgde lessen bij: Lisa Boray, Margriet Eshuijs, Mathilde Santing, Ineke van Doorn, Herman van Doorn, Janine Vos, Juanita den Heyer, Willem Nijholt, Rhiannon en Maria Rondèl

Websites
#demooistezangschoolvannederland
VocalReset
Babz Verhoeven
Staan en Opvallen | het boek over de zin ín het leven

Contact
Stuur me een bericht

1 month ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook