Vocalreset dagen

Vertrouw op je stem

Vocalreset dagen

Waarom is een goede topsporter met een blessure nog steeds goede topsporter, en een goede zanger met stemklachten plotseling een slechte zanger? Er wordt vaak gedacht dat iemand met stemklachten wel ‘onjuist’ zal zingen. Terwijl er zoveel meer speelt als het gaat om de stem. Stress, emotie, belasting, medische zaken, allergieën… al deze dingen hebben invloed op de stem.

Stemklachten geven spanning op werkvlak en privévlak. Het heeft invloed op het zelfvertrouwen en het veroorzaakt mentale en fysieke druk. Vocalreset is een uniek, compleet en concreet concept van Vocalized. We waarborgen de veiligheid en discretie van de vocalist en willen het taboe op stemklachten doorbreken!

Vocalreset richt zich op jouw behoeften. We geven antwoord op de vraag: wat heb jij (en je stem) nodig om te kunnen zingen zoals je wil zingen? En dat is voor iedereen anders. We herstellen de balans tussen energie en ontspanning en kan de stem vrij trillen en klinken. Dat is iets anders dan pure focus op stemsluiting (ofwel een quick fix), om heesheid te omzeilen en een heldere klank als doel te stellen. Ontspanning is de enige gezonde motor voor de stem, is onze visie. Liever hees en ontspannen dan helder en gespannen.

Er zijn VocalresetDagen bij Vocalized op 18 november en 24 februari. Deze coachingsdagen zijn afzonderlijk van elkaar te volgen, of als follow up. Zo kun je kijken of het concept voor jou werkt, en verandering, verbetering en verschillen in klank en gevoel in de keel delen wanneer je naar beide dagen komt.

Het Vocalreset team bestaat uit: Babz Verhoeven (coach, gespecialiseerd in Vocal emergency en stemanalyse), Loes Selten (stemtherapeut/logopedist/Cranio Sacraaltherapeut, gespecialiseerd in adem-, keel- en stemklachten) en zonodig een pianist.

Hoe is de dag opgebouwd? We nemen uitgebreid de tijd om je te horen. We luisteren naar je zangstem en je spreekstem en, belangrijker nog, naar wat je ons te vertellen hebt. Daarna volgen een masterclass, een individuele behandeling MFL/CranioSacrale Therapie door Loes, en een individuele sessie bij Babz. Het delen van ervaringen zorgt voor herkenning en werkt helend. Je voelt deze dag dat je niet alleen staat in je teleurstelling, verdriet en eventuele blessure, én we gaan direct voor je aan de slag door een ingang te geven voor een passende oplossing.

De lunch wordt verzorgd door Vocalized. Er wordt rekening gehouden met allergieën, dieet etc. We sluiten af met een lekkere borrel om alle informatie goed te laten zakken. Je bent meer dan welkom!

Langer dan één dag resetten? Check de betoverende Vocalreset trips naar Spanje!

Wat kost de VocalresetDag?
€ 149,- excl. BTW voor 18 november
€ 149,- excl. BTW voor 24 februari
€ 279,- excl. BTW voor beide dagen

Dit bedrag is inclusief een biologische lunch, onbeperkt water, thee en koffiespecialiteiten. Met allergieën of intoleranties wordt rekening gehouden.

Vocalized is goed bereikbaar per auto. Ben je aangewezen op het OV stuur ons dan een mail, dan denken we met je mee.

 

InschrijvenTarieven

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.