Stemdagen

Vertrouw op je stem

Stemdagen

Babz Verhoeven en Loes Selten hielpen de afgelopen jaren al vele (semi)professionele vocalisten om het vertrouwen in hun stem terug te winnen. Door een grondige analyse, een eerlijk transparant advies en een persoonlijke ingang om groei of herstel meteen aan te pakken. Op 23 juni staan ze voor je klaar om naar je te luisteren en met je te werken. De dag bestaat uit een uitgebreide vraagbaak, functionele anatomische informatie, privé sessies bij Loes en Babz en een masterclass.

Verwarring of onduidelijkheid over je stem, docenten die elkaar tegen spreken, of stemklachten geven spanning op werkvlak en privévlak. Het heeft invloed op het zelfvertrouwen en het veroorzaakt mentale en fysieke druk. Vocalreset is een uniek, compleet en concreet concept van Vocalized. We waarborgen de veiligheid en discretie van de vocalist en willen het taboe op stemklachten doorbreken!

Vocalreset richt zich op jouw behoeften. We geven antwoord op de vraag: wat heb jij (en je stem) nodig om te kunnen zingen zoals je wil zingen? En dat is voor iedereen anders. We herstellen de balans tussen energie en ontspanning en kan de stem vrij trillen en klinken. Dat is iets anders dan pure focus op stemsluiting (ofwel een quick fix), om heesheid te omzeilen en een heldere klank als doel te stellen. Ontspanning is de enige gezonde motor voor de stem, is onze visie. Liever hees en ontspannen dan helder en gespannen.

Er zijn Stemdagen bij Vocalized op [24 februari] en 23 juni.

Hoe is de dag opgebouwd? We nemen uitgebreid de tijd om je te horen. We luisteren naar je zangstem en je spreekstem en, belangrijker nog, naar wat je ons te vertellen hebt. Daarna volgen sessies voor de groep, een individuele behandeling MFL (stem losmaken) door Loes, en een individuele vraagbaak bij Babz. We gaan direct voor je aan de slag door een ingang te geven voor een passende oplossing.

De lunch wordt verzorgd door Vocalized. Er wordt rekening gehouden met allergieën, dieet etc. We sluiten af met een lekkere borrel om alle informatie goed te laten zakken. Je bent meer dan welkom!

Langer dan één dag resetten? Check de betoverende Vocalreset trips naar Spanje! Next trip: 1-5 september 2019

24 februari: VOL GEBOEKT

Voor 23 juni: klik op inschrijven

Wat kost de Stemdag? € 149,- excl. BTW voor 23 juni (€ 180,- inclusief BTW) Dit bedrag is inclusief een biologische lunch, onbeperkt water, thee en koffiespecialiteiten. Met allergieën of intoleranties wordt rekening gehouden. Vocalized is goed bereikbaar per auto. Ben je aangewezen op het OV stuur ons dan een mail, dan denken we met je mee.  

InschrijvenTarieven

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.