Songwriting

Creëer en verras jezelf

Songwriting

Een liedje schrijven is super leuk! Het lucht op, werkt bevrijdend en is uniek omdat het er voordat je begon te schrijven, nog niet was. Vaak maken we een begin en komen we niet verder. In deze workshops leer je welke werkstijlen voor jou efficiënt zijn, reiken we tips aan op het gebied van harmonie, melodie en werken we aan de uiteindelijke performance en eventuele onafhankelijkheid.

Door individuele aandacht is deze workshop geschikt voor beginnende songwriters en gevorderde songwriters. Piano’s en gitaren zijn aanwezig in de zangschool.

Data: Maart 2018, 19.45 – 22.15u
Coach: Babz Verhoeven
Locatie: Green @Vocalized

Wellicht ook interessant: Songwriting Trip

De kosten voor de workshopreeks zijn € 119,- (excl. BTW) inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en een afsluitende borrel. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal te betalen.

InschrijvenTarieven

1 month ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook