Songwriting

Creëer en verras jezelf

Songwriting

Een liedje schrijven is super leuk! Het lucht op, werkt bevrijdend en is uniek omdat het er voordat je begon te schrijven, nog niet was. Vaak maken we een begin en komen we niet verder. In deze workshops leer je welke werkstijlen voor jou efficiënt zijn, reiken we tips aan op het gebied van harmonie, melodie en werken we aan de uiteindelijke performance en eventuele onafhankelijkheid.

Door individuele aandacht is deze workshop geschikt voor beginnende songwriters en gevorderde songwriters. Piano’s en gitaren zijn aanwezig in de zangschool.

Data: Maart 2018, 19.45 – 22.15u
Coach: Babz Verhoeven
Locatie: Green @Vocalized

Wellicht ook interessant: Songwriting Trip

De kosten voor de workshopreeks zijn € 119,- (excl. BTW) inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en een afsluitende borrel. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal te betalen.

InschrijvenTarieven

En daar is ie! Heel binnenkort ook op Spotify en andere platforms, maar hier alvast inclusief videoboodschap. Wij zijn MEGAMINDY trots op Stef Smits. #deeldeboodschap #stophetpesten #alsjejezelfkuntzijn ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Vocalized | ruimte voor je stem

Stef (9) was onlangs te zien in @hollandsgottalent en heeft een wens. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Namelijk: jezelf kunnen zijn en dat niemand meer gepest wordt. En dus heeft hij wat te vertellen. Ik schreef daarom het lied 'Als je jezelf kunt zijn'. En volgende week komt zijn single uit. Dus like zijn pagina en deel deze boodschap. Namens Stef heel erg bedankt ❤, het Vocalteam van Vocalized. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook