Performance

Hoe communiceer je een verhaal?

Performance

Je weet waar het liedje over gaat, maar toch vind je het lastig om het over te brengen. In deze workshops krijg je tools aangereikt om je publiek te bereiken, hoe je omgaat met gevoeligheid en persoonlijke barrières, en leer je meer over aankondigen, het verdelen van je energie en variatie op de bühne.

Zoals altijd zorgen we voor een veilige omgeving om je grenzen te verleggen. Laat je inspireren door andere deelnemers, de opdrachten en leer te focussen op wat werkt voor jou.

Data: April 2018 van 19.45 – 22.15
Coach: Pleun van Dieren, Léonie van Laarhoven (gasttheaterdocent)
Locatie: Green @Vocalized

De kosten voor de workshopreeks zijn € 119,- (excl. BTW) inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en een afsluitende borrel. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal te betalen.

InschrijvenTarieven

En daar is ie! Heel binnenkort ook op Spotify en andere platforms, maar hier alvast inclusief videoboodschap. Wij zijn MEGAMINDY trots op Stef Smits. #deeldeboodschap #stophetpesten #alsjejezelfkuntzijn ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Vocalized | ruimte voor je stem

Stef (9) was onlangs te zien in @hollandsgottalent en heeft een wens. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Namelijk: jezelf kunnen zijn en dat niemand meer gepest wordt. En dus heeft hij wat te vertellen. Ik schreef daarom het lied 'Als je jezelf kunt zijn'. En volgende week komt zijn single uit. Dus like zijn pagina en deel deze boodschap. Namens Stef heel erg bedankt ❤, het Vocalteam van Vocalized. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook