VocalEmergency

Wat nu?

VocalEmergency

Stel je voor: er staat een belangrijk optreden, lastige studiosessie of grote presentatie gepland en je stem is nagenoeg verdwenen. Boek dan deze bijzondere sessie bij Babz als je dezelfde dag of een dag later hulp nodig hebt. In 90 tot 120 minuten herstelt ze met haar speciale programma de luchtdruk boven en onder het strottenhoofd en kunnen de stemplooien vanuit hervonden ontspanning weer trillen en sluiten. Ideaal bij heesheid of schorheid net voor een optreden of studioklus en wanneer afzeggen geen optie is.

Geef je over en hervind het vertrouwen in jezelf én je stem. Het effect van de sessie werkt vaak nog enkele dagen en soms zelfs weken door. Op je verzoek verwijzen we je ook met spoed door naar KNO wanneer we organische stemproblemen menen te detecteren. Stuur ons na inschrijving een sms met een verzoek voor een Vocal Emergency zodat we snel kunnen schakelen: +31648799546.

Het lesgeld voor de Vocal Emergency wordt via iDeal voldaan bij aanmelding. Dit bedraagt € 289,00 inclusief 21% BTW.

De reiskosten (tussen de € 40,- en de € 70,- inclusief 21% BTW afhankelijk van de afstand) worden later per incasso afgeschreven.

Offerte aanvragenTarieven

Soms is er gewoon geen einde te vinden aan een intense coaching. Dan maar een indaalmomentje. Prettig weekend!😎 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Vandaag was deze glitterster weer bij ons na zijn fantastische optreden in Holland's got Talent😍. Met de glitterhakken, het cadeautje van Paul de Leeuw. Je kunt er namelijk ook prima door zingen 😁 Wij zijn meer dan trots op dit blije ei! #glitter #glamour #hollandsgottalent #vocalized #vocalmini #8endithadniemandverwacht #stefsmits #plannen ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook