VocalCheck bij stemproblemen

Voor advies en vertrouwen

VocalCheck bij stemproblemen

Boek een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized, voor een grondige analyse van de stem. We kunnen je dan geruststellen als er geen reden is tot paniek. Mochten we wel iets horen of vaststellen dan komen we bij je terug met een advies voor stemtherapie en/of vocal coaching.

Als er beeld nodig is van de stem maken we op korte termijn een afspraak voor je bij de beste KNO-artsen die met de laatste apparatuur alle finesses van de stem perfect in beeld kunnen brengen. (Het is goed om je te realiseren dat niet elke KNO-arts gespecialiseerd is in stemproblemen. Het is essentieel voor je herstel bij welke specialist je terecht komt, en dat het voor je vertrouwen in het proces zeer belangrijk is dat de visie aansluit bij je stemtherapie en/of vocal coaching.)

Kijk hier hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op een VocalCheck, en lees meer over parkeren.

 

Er wordt à contant en gepast betaald na afronding van de via e-mail bevestigde les. Het bedrag is € 45,-.

In het geval van no show of verhindering wordt het bedrag +€ 10,- administratiekosten van het opgegeven IBAN rekeningnummer geschreven.

Offerte aanvragenTarieven

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.