VocalCheck bij stemproblemen

Voor advies en vertrouwen

VocalCheck bij stemproblemen

Boek een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized, voor een grondige analyse van de stem. We kunnen je dan geruststellen als er geen reden is tot paniek. Mochten we wel iets horen of vaststellen dan komen we bij je terug met een advies voor stemtherapie en/of vocal coaching.

Als er beeld nodig is van de stem maken we op korte termijn een afspraak voor je bij de beste KNO-artsen die met de laatste apparatuur alle finesses van de stem perfect in beeld kunnen brengen. (Het is goed om je te realiseren dat niet elke KNO-arts gespecialiseerd is in stemproblemen. Het is essentieel voor je herstel bij welke specialist je terecht komt, en dat het voor je vertrouwen in het proces zeer belangrijk is dat de visie aansluit bij je stemtherapie en/of vocal coaching.)

Kijk hier hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op een VocalCheck, en lees meer over parkeren.

 

Er wordt à contant en gepast betaald na afronding van de via e-mail bevestigde les. Het bedrag is € 45,-.

In het geval van no show of verhindering wordt het bedrag +€ 10,- administratiekosten van het opgegeven IBAN rekeningnummer geschreven.

Offerte aanvragenTarieven

2 days ago

Vocalized | ruimte voor je stem

We hadden een fantastisch eindconcert na een bizar seizoen! Sfeervol, gevarieerd, oude en nieuwe stemmen, mooie praatjes, betrokken en gedurfde liedjes... Heel blij en opgelucht om in elk geval een deel van de roedel compleet te hebben op het honk. Dank aan iedereen die er was, zong of dronk. En tot september! Het foto-/videoalbum volgt. ❤ Babz, Tom, Loes, Pleun en Twan #vocalizedforever #vocalborrel #vocalwei #thisisnotgoodbye @ Vocalized | ruimte voor je stem ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Er is hard gewerkt om iedereen vanaf morgen weer te verwelkomen in én om de zangschool. Wat zijn we blij om weer stemmen te horen en piano's. ❤🤍💙 En met dit fantastische uitzicht moet het buiten wachten ook zeker lukken. #bringiton #nieuwefase #vocalcoaching #vocalwei #green ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook