Landgoed La Miana | Spanje

Landgoed La Miana | Spanje

Op het middeleeuwse landgoed van La Miana in de Spaanse Pyreneeën is er niks en alles tegelijk. Letterlijk ‘de wereld aan je voeten’. Een historische plek die iets doet met iedereen die haar bezoekt. Ieder kamertje in de Rectoria ademt haar eigen sfeer. De energie is uniek en dat kan iedereen die er geweest is beamen. Let wel… er heen gaan is verslavend. De koffie is nergens zo lekker. Versere kruidenthee is er niet. De cava staat er altijd koud.

Waar kun je nou zwemmen in zelf-gewonnen bronwater? De heldere nacht is vol sterrenpracht! Je weet niet wat je meemaakt. De atmosfeer is gevuld met creaties van krekels, ezels, en een eigen klimaat wat tussen Besalu en Olot inzit. Authenticiteit en originaliteit. Verwacht geen luxe, maar verwacht echtheid. Gastvrijheid. Zachtheid, maar ook confrontatie. De berg haalt het beste in je naar boven. Ook als je daar niet op zit te wachten. Je bent een met de natuur, met alles wat is en alles wat er niet is. Het is een heuse ervaring.

La Miana is de basis voor onze Arena Masterclass die inmiddels ook in Nederland haar intrede heeft gedaan. Zingen op de berg is onbeschrijflijk indrukwekkend en iedere keer opnieuw weer anders en verfrissend. Processen worden verdiept en versneld. En mensen die geen groepsmensen zijn maken vrienden voor het leven. Het gebeurt daar, op La Miana.

Een fijnere en beter passende plek dan La Miana kunnen wij ons niet voorstellen! Elke vocaltrip is inclusief een Tour de Frans, een boeiende rondleiding van eigenaar Frans Engelhard over het landgoed, de ruïnes, de kapel en de historie van de bewoners. Een ongelooflijke inspiratie en een cocktail voor je zintuigen. De culinaire kunsten van Eveline van Bogerijen en haar team zijn niet te versmaden. De liefde is te proeven.

Word, op deze plek, opnieuw verliefd op je stem en op het leven!

2 days ago

Vocalized
Vrijdag ontving ik dit gezelschap voor een masterclass. Dit keer lag het accent op het verschil tussen angst en (spier)spanning. Diep gegaan, maar zoals je ziet was er ook tijd voor lol. ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook