Landgoed La Miana | Spanje

Landgoed La Miana | Spanje

Op het middeleeuwse landgoed van La Miana in de Spaanse Pyreneeën is er niks en alles tegelijk. Letterlijk ‘de wereld aan je voeten’. Een historische plek die iets doet met iedereen die haar bezoekt. Ieder kamertje in de Rectoria ademt haar eigen sfeer. De energie is uniek en dat kan iedereen die er geweest is beamen. Let wel… er heen gaan is verslavend. De koffie is nergens zo lekker. Versere kruidenthee is er niet. De cava staat er altijd koud.

Waar kun je nou zwemmen in zelf-gewonnen bronwater? De heldere nacht is vol sterrenpracht! Je weet niet wat je meemaakt. De atmosfeer is gevuld met creaties van krekels, ezels, en een eigen klimaat wat tussen Besalu en Olot inzit. Authenticiteit en originaliteit. Verwacht geen luxe, maar verwacht echtheid. Gastvrijheid. Zachtheid, maar ook confrontatie. De berg haalt het beste in je naar boven. Ook als je daar niet op zit te wachten. Je bent een met de natuur, met alles wat is en alles wat er niet is. Het is een heuse ervaring.

La Miana is de basis voor de Arena Masterclass die inmiddels ook in Nederland haar intrede heeft gedaan. Zingen op de berg is onbeschrijflijk indrukwekkend en iedere keer opnieuw weer anders en verfrissend. Processen worden verdiept en versneld. En mensen die geen groepsmensen zijn maken vrienden voor het leven. Het gebeurt daar, op La Miana.

Een fijnere en beter passende plek dan La Miana kan ik me niet voorstellen! Elke vocaltrip is inclusief een Tour de Frans, een boeiende rondleiding van eigenaar Frans Engelhard over het landgoed, de ruïnes, de kapel en de historie van de bewoners. Een ongelooflijke inspiratie en een cocktail voor je zintuigen. De culinaire kunsten van Eveline van Bogerijen en haar team zijn niet te versmaden. De liefde is te proeven.

Word, op deze plek, opnieuw verliefd op je stem en op het leven!

4 months ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

6 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook