Vocalreset®

Vertrouw op je stem

Vocalreset®

Vocalreset® is hét antwoord voor elke stemprofessional die zich incompleet, onrustig of onzeker voelt. Een origineel, compleet en uniek concept ontwikkeld door Vocalized en Loes Selten, instituut voor stem en keel. Vocalreset® is een high-end trip voor de stemprofessional die voelt dat zijn stem een onderdeel is van zichzelf. Deze trip geeft inzichten hoe je mind je stem en stemgebruik beïnvloedt. We vragen om kwetsbaarheid én lef.

De groep wordt met veel zorg, discretie en integriteit samengesteld door Babz en bestaat uit minimaal 7 en maximaal 12 personen. Babz en Loes hosten dit avontuur. Met Loes haar inzicht en kennis als logopedist, MFL-docent, Cranio Sacraaltherapeut en niet in de laatste plaats als mens durft Babz alles aan te gaan wat jij vocaal of persoonlijk wenst. Na een uitgebreide individuele intake wordt een persoonlijk, functioneel plan gemaakt opgebouwd uit de volgende onderdelen:
* coaching op stem, zingen en spreken
* bewustwording van gedachten- en gedragspatronen
* manuele facilitatie van de larynx (het rekken van functionele spieren rondom het strottenhoofd, een medische handeling)
* craniosacrale therapie (herstelt de verbinding met het lichaam)
* functionele, persoonlijke aandacht

Lees hier reacties van vocalisten die je voorgingen. Ga mee als je:
•    De status van je stem onder ogen wil zien
•    Een kundige analyse van je stemkwaliteit wil en een effectieve behandeling of ingang tot verbetering
•    Minder wil denken tijdens het zingen vanuit verbinding met je lijf
•    Techniek en/of flexibiliteit wil onderhouden/uitbreiden in een veilige omgeving

Volgende trip: 19 – 23 september 2021
De groep wordt nu samengesteld. Wil je mee, laat het ons dan z.s.m. weten

Boek deze vocaltrip
Terug naar Vocaltrips

Tarieven voor de Vocalreset vocal trip

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Wij mailen je wanneer we met zekerheid kunnen gaan. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren.

De kosten voor de vocal trip inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven zijn als volgt opgebouwd:
Coachingsdeel: € 535,- (inclusief 21% BTW). Het coachingsdeel dient zes weken voor vertrek volledig betaald te zijn. Je kunt per iDeal betalen voor het hele bedrag of per overboeking voor een aanbetaling. Deze keuze heb je in het formulier. Je ontvangt direct een factuur van het coachingsdeel.

Verblijf: Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden. € 256,- inclusief 10% IVA. Deze kosten betaal je op La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur van je verblijf mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 18,- per nacht, te betalen aan La Miana. Geef je voorkeur aan in het formulier. Toeristenbelasting p.p.p.n.: € 0,50

Deze kosten zijn exclusief reiskosten zoals je ticket en de taxi die de weg goed kent en ons veilig naar de berg brengt. De taxi kost tussen de € 40,- en € 45,- euro voor een p.p.p.retour.

BoekenReis, verblijf en kosten