VocalGrip

Techniek to the max

VocalGrip

Als je zangtechniek niet meer lijkt te werken of je dringend behoefte hebt aan een nieuw spoor is deze korte trip geknipt voor jou! Na een intensief programma en drie nachten op de berg ben je weer fit, helder en ontspannen, ben je scherp en vol vertrouwen. Spaar al je techniekvragen op en laat je meenemen door het enthousiasme, de energie en de focus van het Babz.

Deze trip kent geen groepsaspecten als gezamenlijke meerstemmige nummers maar is puur geënt op de gretigheid van vocalisten die aan hun persoonlijke techniek willen werken. Masterclasses, vraagbaken, individuele sessies en reflectie. Op het afsluitende concert op de berg komen alle leerpunten samen in de performance. Afgewisseld met een duik in het heerlijke zwembad, een verkoelend drankje en de culinaire specialiteiten van Eveline en Frans.

Data: 5 t/m 8 oktober 2019
Coach: Babz Verhoeven
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: min. 5 personen, max. 9 personen

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren. De kosten worden voor vertrek gecommuniceerd.

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkerijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden.

De kosten voor de vocaltrip zijn € 459,00 inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 279,- excl. BTW (€ 339,- incl BTW). De kosten voor het verblijf en het volpension betaal je op La Miana (€ 180,-). Ben je ZZP’er dan is een factuur mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 11,- per nacht, te betalen aan La Miana. Reserveren kan via Vocalized.

BoekenReis, verblijf en kosten

We werken weer in ons grote lokaal Green en zo kon er tijdens de coaching een ontsnapt lammetje gedetecteerd én gevangen worden. Starring Sally Flissinger en Babz Verhoeven 🏅 #ietsmetenergie #twang #buitenleven #demooistemaarookavontuurlijkstezangschoolvannederland ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Kennen jullie haar nog? Dit is Babz 😂 Getergd door een heftige griep en laryngitis na 4 weken vandaag eindelijk weer terug! En de leerlingen waren zo blij dat er zelfs bloemen waren. Welkom terug Babzie 💝 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook