VocalGrip

Techniek to the max

VocalGrip

Als je zangtechniek niet meer lijkt te werken of je dringend behoefte hebt aan een nieuw spoor is deze korte trip geknipt voor jou! Na een intensief programma en drie nachten op de berg ben je weer fit, helder en ontspannen, ben je scherp en vol vertrouwen. Spaar al je techniekvragen op en laat je meenemen door het enthousiasme, de energie en de focus van het Babz.

Deze trip kent geen groepsaspecten als gezamenlijke meerstemmige nummers maar is puur geënt op de gretigheid van vocalisten die aan hun persoonlijke techniek willen werken. Masterclasses, vraagbaken, individuele sessies en reflectie. Op het afsluitende concert op de berg komen alle leerpunten samen in de performance. Afgewisseld met een duik in het heerlijke zwembad, een verkoelend drankje en de culinaire specialiteiten van Eveline en Frans.

Data: 10 t/m 13 mei 2020
Coach: Babz Verhoeven
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: min. 5 personen, max. 8 personen

Tarieven voor Vocal Grip

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Wij mailen je wanneer we met zekerheid kunnen gaan. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren.

De kosten voor de vocal trip inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven zijn als volgt opgebouwd:
Coachingsdeel: € 329,- (inclusief 21% BTW). Het coachingsdeel dient zes weken voor vertrek volledig betaald te zijn. Je kunt per iDeal betalen voor het hele bedrag of per overboeking voor een aanbetaling. Deze keuze heb je in het formulier. Je ontvangt direct een factuur van het coachingsdeel.

Verblijf: € 192,- op basis van volpension. Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans getint driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden. Deze kosten betaal je aan La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur van je verblijf mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 18,- per nacht. Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier.

Deze kosten zijn exclusief reiskosten zoals je ticket en de taxi die de weg goed kent en ons veilig naar de berg brengt. De taxi kosten worden voor vertrek gecommuniceerd (tussen de € 35,- en € 45,- p.p. voor een retour).

BoekenReis, verblijf en kosten

1 month ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook