Songwriting

Voor (nog betere) liedjes

Songwriting

Misschien wil je al heel lang dat liedje afmaken, of er juist aan beginnen. Er is een idee voor een tekst of melodie, maar het komt er gewoon niet van. Ken je dat? Of je vindt alles wat je schrijft niet goed genoeg omdat je stiekem gewoon meteen een nummer 1 hit wil schrijven.

Beginnend (singer)songwriter? Je krijgt handreikingen en tips m.b.t. het schrijven van teksten, melodie en eventueel harmonie. Diverse schrijfvolgordes komen aan bod. Oefening, opdrachten, cava en de nodige tijdsdruk zullen ook voor jou wonderen doen. Daarnaast ga je samen schrijven, stijlbesef verkennen, leadsheets maken en genieten van de bijzondere omgeving.

Voor de gevorderde songwriter zijn er tips om buiten je comfortzone te schrijven en tips om je zang naar een hoger level te tillen. Tevens helpen we je op weg om niet in herhaling te vallen qua boodschap, melodie, harmonie of stijl. En we geven je performance een boost. Als jij jezelf niet gelooft, hoe moet een ander het dan ooit geloven?

Een piano en gitaar zijn aanwezig. Breng je liever je eigen instrument mee dan kan dat uiteraard ook. Schrijven is een kwestie van doen, dus: push the button, ga mee, schrijf en doe jezelf versteld staan.

Data: juni 2018
Coach: Babz Verhoeven
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 8 personen

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren. De kosten worden voor vertrek gecommuniceerd.

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkerijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden.

De kosten voor de vocaltrip zijn € 549,00 inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 313,- (excl. BTW). De kosten voor het verblijf betaal je op La Miana. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 11,- per nacht, te betalen aan La Miana. Reserveren kan via het inschrijfformulier. Ben je ZZP’er dan is een factuur van je verblijf mogelijk.

BoekenReis, verblijf en kosten

1 month ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook