Vocassionally

onderhoud voor professionals

Vocassionally

Ervaren (semi)professionals die niet wekelijks of tweewekelijks een coaching nodig hebben, maar voor wie de iFlexz formule niet werkt door een woekerende en onvoorspelbare agenda, zijn gebaat bij enige regelmaat. Met Vocassionally geven we hen de mogelijkheid om elke kalendermaand op een vaste tijd te werken met een coach. Zo blijft de stem in conditie en is men altijd verzekerd van een plek in de planning. Ideaal als je wat verder weg woont en liever geregeld live werkt dan via Skype.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 80,00. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Inschrijven voor Vocassionally kan na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck. Voor Vocassionally is een ervaren niveau vereist.

 

InschrijvenTarieven

Soms is er gewoon geen einde te vinden aan een intense coaching. Dan maar een indaalmomentje. Prettig weekend!😎 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Vandaag was deze glitterster weer bij ons na zijn fantastische optreden in Holland's got Talent😍. Met de glitterhakken, het cadeautje van Paul de Leeuw. Je kunt er namelijk ook prima door zingen 😁 Wij zijn meer dan trots op dit blije ei! #glitter #glamour #hollandsgottalent #vocalized #vocalmini #8endithadniemandverwacht #stefsmits #plannen ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook