Vocassionally

onderhoud voor professionals

Vocassionally

Ervaren (semi)professionals die niet wekelijks of tweewekelijks een coaching nodig hebben, maar voor wie de iFlexz formule niet werkt door een woekerende en onvoorspelbare agenda, zijn gebaat bij enige regelmaat. Met Vocassionally geven we hen de mogelijkheid om elke kalendermaand op een vaste tijd te werken met een coach. Zo blijft de stem in conditie en is men altijd verzekerd van een plek in de planning. Ideaal als je wat verder weg woont en liever geregeld live werkt dan via Skype.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag is € 80,00. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt.

Inschrijven voor Vocassionally kan na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck. Voor Vocassionally is een ervaren niveau vereist.

 

InschrijvenTarieven

2 months ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook