iVocal+

Alle aandacht voor jouw stem

iVocal+

Voor iedereen die zeer intensief wil werken aan de stem en de mens die daar achter zit. Wekelijks 30, 40, 50 of 60 minuten privécoaching met alle ruimte om grenzen te verleggen en te groeien in techniek, tekstoverdracht, timing en presentatie. Vocalisten bepalen zelf hun repertoire en worden in dit boeiende proces met een hoge continuïteit nauwlettend begeleid door hun eigen coach binnen het VocalTeam. Deze coachingsvorm vraagt een hoge zelfwerkzaamheid van de vocalist.

Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag bij een volledig lesseizoen is € 163,00 voor 30 minuten, € 214,00 voor 40 minuten, € 264,00 voor 50 minuten en € 288,00 voor 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt. Het termijnbedrag wordt dan per mail gecommuniceerd en bevestigd.

Studententarief
Studenten t/m 25 jaar ontvangen 8% korting. Het termijnbedrag bij een volledig lesseizoen is € 149,00 voor 30 minuten, € 197,00 voor 40 minuten, € 242,00 voor 50 minuten en € 264,00 voor 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt. Het termijnbedrag wordt dan per mail gecommuniceerd en bevestigd.

Inschrijven voor iVocal+ kan na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

Soms is er gewoon geen einde te vinden aan een intense coaching. Dan maar een indaalmomentje. Prettig weekend!😎 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Vandaag was deze glitterster weer bij ons na zijn fantastische optreden in Holland's got Talent😍. Met de glitterhakken, het cadeautje van Paul de Leeuw. Je kunt er namelijk ook prima door zingen 😁 Wij zijn meer dan trots op dit blije ei! #glitter #glamour #hollandsgottalent #vocalized #vocalmini #8endithadniemandverwacht #stefsmits #plannen ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook