iVocal+

Alle aandacht voor jouw stem

iVocal+

Voor iedereen die zeer intensief wil werken aan de stem en de mens die daar achter zit. Wekelijks 30, 40, 50 of 60 minuten privécoaching met alle ruimte om grenzen te verleggen en te groeien in techniek, tekstoverdracht, timing en presentatie. Vocalisten bepalen zelf hun repertoire en worden in dit boeiende proces met een hoge continuïteit nauwlettend begeleid door hun eigen coach binnen het VocalTeam. Deze coachingsvorm vraagt een hoge zelfwerkzaamheid van de vocalist.

Naast de Huiskamerconcerten is ook deelname aan het VocalEvent mogelijk.

Het lesgeld voor het volledige seizoen (38 lesweken) is verdeeld over tien gelijke betalingstermijnen. Ofwel, het termijnbedrag is elke maand hetzelfde. Incassering gebeurt maandelijks van september tot en met juni rond de 10e van de maand. Het termijnbedrag bij een volledig lesseizoen is € 163,00 voor 30 minuten, € 214,00 voor 40 minuten, € 264,00 voor 50 minuten en € 288,00 voor 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt. Het termijnbedrag wordt dan per mail gecommuniceerd en bevestigd.

Studententarief
Studenten t/m 25 jaar ontvangen 8% korting. Het termijnbedrag bij een volledig lesseizoen is € 149,00 voor 30 minuten, € 197,00 voor 40 minuten, € 242,00 voor 50 minuten en € 264,00 voor 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je instroomt betaal je uiteraard alleen de coaching die je afneemt. Het termijnbedrag wordt dan per mail gecommuniceerd en bevestigd.

Inschrijven voor iVocal+ kan na een VocalCheck, de adviescoaching van Vocalized. Het inschrijfformulier leidt je naar de VocalCheck.

 

InschrijvenTarieven

2 months ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook