Verlenging 2019 – 2020

Tot na de zomer!

Verlenging 2019 – 2020

Continuïteit voor groei en onderhoud van je stem
Ben je afgelopen jaar gegroeid als vocalist en wil je die lijn doorzetten? Maak dan gebruik van onze verlengingsactie en doe jezelf twee toffe workshops cadeau. Gratis en voor niets!

Als dank voor je vertrouwen bieden we je twee workshops aan van mensen uit ons netwerk. Zo haal je nog meer uit de coaching en blijf je jezelf verrassen! Extra coaching én gezelligheid. We plannen deze workshops in voor november en januari.

CADEAU 1: Workshop American English met producer/songwriter Monty Wells (USA). Check je Engelse teksten en de uitspraak daarvan in het spreken en zingen.
CADEAU 2: Workshop Belten. Tom en Babz nemen je mee naar de techniek die je nodig hebt voor bijv. rock, R&B, musical of gospel. Neem je doppen mee :-).

Het enige wat je hoeft te doen is voor 19 augustus het formulier in te vullen. Verleng hieronder je vocal coaching en verzeker je van een mooie plek in de planning. Tot volgend jaar!

Let op: De administratie is 19 augustus weer geopend voor de planning en antwoorden op al je vragen. iFlexz coaching is mogelijk vanaf 26 augustus. De reguliere coaching start in de week van 16 september.

Verlengen 2019/2020

Doe het nu, dan kan het uit je hoofd en zien we je graag terug voor het seizoen 2019-2020!
  • Ja, ik kom graag terug vanaf midden september! Verleng mijn inschrijving:
  • Kies minimaal 3 mogelijkheden.
    De workshopdata worden in het nieuwe schooljaar gecommuniceerd via e-mail.

Projectweek & VocalBorrel
In de Projectweek (de laatste week van het seizoen) organiseert het VocalTeam diverse workshops. Deze kunnen gezien worden als compensatie van gemiste lessen. Elke leerling mag twee introducés meebrengen en inschrijven voor zoveel workshops als hij wil. Aan de Projectweek zijn geen restricties of kosten verbonden. Ook het seizoen 2019-2020 kent weer een Projectweek. We sluiten ieder jaar af met een borrel, om elkaar een fijne zomer te wensen. Omdat we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan, en vinden dat we elke dag het leven moeten vieren.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error