Projectweek & Verlenging 2018-2019

Tot na de zomer!

Projectweek & Verlenging 2018-2019

In de Projectweek (de laatste week van het seizoen) organiseert het VocalTeam diverse workshops. Deze kunnen gezien worden als compensatie van gemiste lessen. Elke leerling mag twee introducés meebrengen en inschrijven voor zoveel workshops als hij wil. Aan de Projectweek zijn geen restricties of kosten verbonden.

Uiteraard sluiten we ieder jaar af met de VocalBorrel, om elkaar een fijne zomer toe te wensen. Reserveer donderdag 5 juli alvast voor een drankje en een hapje vanaf 20.00u. Ouders, broers en zusjes, iedereen is welkom!

Verlengingsactie

Als dank voor je vertrouwen bieden we je twee gratis workshops aan van mensen uit ons netwerk/werkveld. Zo haal je nog meer uit je coaching en uit het netwerk van Vocalized!

Dit seizoen is er een workshop van zangeres/vocal coach/pianiste Kim de Boer. Zij zong in 2010 met Adele tijdens de finale van TVOH. Ze maakte een eigen plaat en is fulltime werkzaam in de muziekbiz. Ze komt vertellen en feedback geven op jullie performances. Deze workshop valt in het najaar van 2018.

Annelore Camps heeft Allez Chantez, een super leuk bedrijf waarmee ze werkelijk iedereen aan het zingen krijgt. En ook iedereen binnen zijn/haar eigen moeilijkheidsgraad. Met patronen die door elkaar heen lopen inclusief beweging en groove tovert ze in een handomdraai een lach op ieders gezicht.

Nog niet opgegeven voor de Projectweek? Doe het nu!

Verlengen

Reserveer jouw plek in de planning voor het seizoen 2018-2019!
  • Ja, ik kom graag terug vanaf midden september! Verleng mijn inschrijving:
  • Kies minimaal 3 mogelijkheden.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.