Verlengen voor bestaande inschrijvingen

Verlengen voor bestaande inschrijvingen

Hier kun je je bestaande inschrijving verlengen. Ben je nieuw? Dan verwijzen we naar de shop. Hou s.v.p. rekening met het volgende:

  • iVocal 40, 50 of 60 is alleen om de week te boeken. De week draait om na een vakantie of feestdag. iVocal+ is 30 of 40 minuten elke week. Het seizoen is gebaseerd op 36 lesweken. De absentie van Babz tijdens de vocaltrips is hierin niet mee genomen. Hierdoor heb je wellicht minder les in september en/of oktober.
  • iVocal wordt per maand in gelijke delen voldaan via incasso (zie Algemene Voorwaarden).
  • Ben je tussen de 21 en 26 jaar dan ontvang je 8% korting op iVocal. Deze korting geldt niet op iFlexz.

Seizoen 2021 - 2022

Schrijf je in voor volgend seizoen en reserveer je plek in de planning
    Stap je over naar iFlexz? Dan stuurt de administratie je de juiste link voor de webshop. Deze lessen worden betaald via iDeal.
  • Geef ons uiterlijk 1 september je mogelijkheden door.

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook